ALBESTI MFC - MFC PLOIESTI ,DERBY PENTRU LOCUL 1 !

18.10.2015 18:50

            Luni, 19.10.2015 de la ora 21.30 , MFC Ploiesti intalneste echipa de pe locul 3,Albesti MFC, intr-un meci care conteaza pentru etapa cu numarul 7 a Campionatului de Minifotbal din Prahova, Liga de Amatori,sezonul 2015-2016.

           Daca pana in etapa 7, MFC Ploiesti a avut un program accesibil,singura echipa care a pus cat de cat probleme echipei noastre a fost campioana sezonul 2014-2015,Pogal Almax,se pare ca de acum inainte MFC Ploiesti incepe sa dea peste echipele tari ale campionatului,prima fiind Albesti MFC. MFC Ploiesti vine dupa un parcurs bun de campionat avand 6 victorii din tot atatea posibile si fiind pe primul loc inca din prima etapa si pana cum,cu maxim de puncte. Echipa noastra a invins pe rand echipele: MFC Chimistul , Wibo Ploiesti, Toyota Ploiesti, Pogal Almax, Peluza 2 si Friends.

          De partea cealalta, Albesti MFC,este o echipa noua,dar care a pus probleme tuturor echipelor pe care le-a intalnit in primele 6 etape,ceea ce se vede si in clasamentul la zi al Ligii de Amatori,acolo unde cei de la Albesti ocupa locul 3 cu 13 puncte,reusind 4 victorii impotriva echipelor Romelcom,MFC Lupisorii,BBE Ploiesti si un egal cu Energy,scor 3-3,meciul din etapa 1,impotriva celor de la Eagles fiind amanat! Au marcat 22 de goluri si au primit doar 9 goluri ,avand a doua cea mai buna aparare a campionatului.

          In alta ordine de idei, MFC Ploiesti a castigat cu scorul de 3-0 meciul impotriva celor de la Peluza 2,meci care trebuie sa se dispute in etapa a 5 a,deoarece,echipa adversa s-a retras din campionatul Ligii de Amatori,toate meciurile fiind castigat cu 3-0 de adversarii acesteia!

 

ECHIPAMENT OFICIAL 

 

Contact

MFC Ploiesti strada Tunari , Ploiesti ,Prahova mfcploiesti@yahoo.com