INVINSI DAR TOT PE PRIMUL LOC!

19.10.2015 23:16

          Luni seara, de la 21.30, MFC Ploiesti a intalnit in cel mai greu meci de pana acum,echipa de pe locul 3,Albesti MFC,o echipa noua dar care a pus probleme serioase echipei din Ploisti,provocandu-le acestora prima infrangere dupa 6 etape !

          Prima repriza a fost dominata total de ploiesteni,acestia marcand pentru prima data dupa 12 minute prin fundasul Sergiu Toader un gol norocos cu capul dupa o greseala in lant a celor de la Albesti si dupa cateva minute Theodor Bojoaga a reusit sa inscrie direct din corner,aceasta lovitura devenind "specialitatea casei " la jucatorii antrenati de Georgescu Gabriel,care in meciul trecut a inscrie si el printr-o executie asemanatoare,asadar scorul pauzei a fost 0-2!

         In repriza a doua,cei de la MFC Ploiesti au intrat foarte relaxati si parca nimic nu le mai iesea,tocmai de aceea cei de la Albesti au resuti sa intoarca scorul de la 0-2 la 3-2 in doar cateva minute,desi la scorul de 2-2 ,Georgescu,Arnautu si Toader au avut cate o ocazie uriasa .

       INFO

        * Pentru MFC Ploiesti vine prima infrangere in acest campionat dupa 6 victorii consecutive,insa acestia raman pe primul loc,avand in continuare 18 puncte.

         * Liga de Minifotbal din Prahova a hotarat ca din etapa cu numarul 7 ,toate meciurile Ligii de Amatori,din acest sezon, sa fie arbitrate de cate 2 arbitrii datorita faptului ca toate echipele s-au intarit si campionatul a devenit foarte puternic,chiar mai puternic decat Liga B ,acolo unde sunt doar 12 echipe,in comparatie cu Liga de Amatori,unde sunt 20 de echipe!

         ALBESTI MFC - MFC PLOIESTI 3-2(0-2)

MFC,prima repriza : 1. Horne - 4.Jipa(9.Ionescu),8.Toader - 24.Bojoaga ,28.Ivan(10.Popa) - 3.Arnautu(7.Georgescu)  

MFC,repriza a doua : 1.Horne - 9.Ionescu  (4.Jipa),8.Toader - 24.Bojoaga ,28. Ivan(10.Popa) - 7. Georgescu (3.Arnautu)

Au marcat : Toader Sergiu si Bojoaga Theodor

Antrenor : Georgescu Gabriel

Arbitrii : Razvan Dincuta, Bogdan Zahiu

Observator : Ionescu Mihail

Mai multe poze in sectiunea ETAPA 7 : ALBESTI MFC - MFC PLOIESTI


     

ECHIPAMENT OFICIAL 

 

Contact

MFC Ploiesti strada Tunari , Ploiesti ,Prahova mfcploiesti@yahoo.com