AMICAL : MFC PLOIESTI – ACS IANYSPORT PLOIESTI 4-8 (0-4)

23.08.2015 20:56

             Duminica,de la ora 18.00 pe terenul Complexului Laguna din Ploiesti, MFC Ploiesti a intalnit intr-un meci amical,echipa care a castigat Liga B Prahova a campionatului LMF, ACS IanySport Ploiesti. Pe parcursul a doua reprize de 30 de minute, jucatorii celor 2 au avut parte de un antrenament care i-a solitat foarte mult.Pentru acest meci antrenorii celor 2 echipa au hotarat sa se joace 7 contra 7 ,pentru a-si pune jucatorii in dificultate si pentru a le fi mai usor in campionatul care sta sa inceapa.

 

          In prima repriza ,antrenorul Gabriel Georgescu a inceput cu urmatoarea echipa : 77.Serban – 4.Jipa , 18. Miu – 28.Ivan , 24, Bojoaga, 10.Popa – 3.Arnautu. La pauza scorul a fost 4-0 pentru ACS IanySport Ploiesti.

         In repriza a doua,singura modificare la echipa noastra a fost intrarea jucatorului cu numarul 7. Georgescu in locul numarului 10. Popa,echipa aratand astfel  : 77. Serban – 4.Jipa , 18.Miu – 28. Ivan , 24. Bojoaga , 3. Arnautu – 7. Georgescu.

 

           La finalul celor 60 de minute,echipa MFC Ploiesti a fost invinsa cu scorul de 8-4,golurile echipei  MFC Ploiesti fiind inscrise de  Bojoaga Theodor(x2) si Gabriel Georgescu(x2). Urmatorul amical pentru MFC Ploiesti va fi miercuri,adversarul nefiind stabilit inca. Cateva poze de la meciul din aceasta seara gasiti mai jos,iar pentru mai multe poze accesati sectiunea GALERIE FOTO => AMICAL : MFC PLOIESTI – ACS IANYSPORT PLOIESTI.

ECHIPAMENT OFICIAL 

 

Contact

MFC Ploiesti strada Tunari , Ploiesti ,Prahova mfcploiesti@yahoo.com