ASTEPTAREA A LUAT SFARSIT!

14.02.2016 14:41

        Asa cum era de asteptat,sustinatorii echipei MFC Ploiesti isi pot vedea la lucru favoritii dupa vacanta de iarna care a durat 2 luni,timp in care toate echipele din campionat s-au intarit in incercarea de a strange cat mai multe puncte pentru perioada urmatoare!

      La capitotul veniri, MFC Ploiesti a fost echipa care a reusit sa-l convinga pe fostul capitan al echipei Petrolul Ploiesti, Cristi Vlad, sa imbrace tricoul MFC-ului in cele 4 partide ramase din turul campionatului umand apoi sa se treaca la sistemul play off- play out,punctele injumatatindu-se! Tot la capitolul venirI il putem anunta si pe fundasul Sorin Dobrescu,dar si pe Florin Ghica,jucator care nu a putut debuta la echipa noastra datorita faptului ca a mai jucat la contracandidata la titlu, Bucov United! Pentru perioada urmatoare,MFC Ploiesti nu se mai poate baza pe mijlocasul Bojoaga Theodor,deoarece datorita prestatiilor sale ,a semnat cu echipa de liga III , Petrolistul Boldesti! In acest moment, antrenorul echipei noastre, Georgescu Gabriel,are la dispozitie 12 jucatori dintre care 2 portari,4 fundasi,4 mijlocasi si 2 atacanti!

        Cu cateva zile inainte de reluarea campionatului,MFC Ploiesti ocupa locul 5, cu 29 de puncte,la 4 puncte fata de locul 3 si la 8 puncte fata de locul 1,distanta deloc mare ,tinand cont ca punctele se vor injumatati!

        Pentru primul meci oficial din anul 2016, MFC Ploiesti intalneste echipa MFC Vladeni,marti,16.02.2016 de la ora 20.40 pe terenul 2 al Complexului Sportiv Ana Maria Pop din Ploiesti ! MFC Vladeni este o echipa noua,care a fost inscrisa in locul celor de la Iredan Ploiesti si ocupa locul 13 cu 16 puncte acumulate in cele  15 etape jucate ! Pentru MFC Ploiesti,obiectivul este unul clar si a ramas neschimbat ,castigarea campionatului Ligii de Amatori !


ECHIPAMENT OFICIAL 

 

Contact

MFC Ploiesti strada Tunari , Ploiesti ,Prahova mfcploiesti@yahoo.com