BUCOV UNITED - MFC PLOIESTI , DERBY-UL ETAPEI 13 !

29.11.2015 15:18

            Marti,de Ziua Nationala a Romaniei, Liga de Minifotbal din Prahova a programat in cadrul etapei numarul 13,un derby al Ligii de Amatori care se va disputa pe terenul 1 al Complexului Sportiv Ana Maria Pop ,cu incepere de la ora 20.00, intre echipele Bucov United - MFC Ploiesti !

           Pe de o parte, MFC Ploiesti este echipa care are cea mai buna aparare din campionat,cu 25 de goluri primite in 11 meciuri jucate si care a acumulat 25 de puncte avand pana acum 8 victorii, 1 egal si 2 infrangeri , reusind sa marcheze 44 de goluri,dintre care 12 au fost marcate de golgheterul echipei, Georgescu Gabriel ! MFC Ploiesti vine dupa o victorie categorica impotriva celor de la BBE Ploiesti,scor 4-0,meci care s-a disputat pe un teren alunecos,pe care cu greu se putea controla mingea!

           De cealalata parte,adversara de marti a celor de la MFC Ploiesti, Bucov United are un parcurs bun in campionat,jucand doar 9 meciuri dintre care 8 victorii si 1 egal,acumuland 25 de puncte ,marcand de 67 de ori si primind 29 de goluri! Cei de la Bucov United vin dupa o victorie in derby-ul etapei 12,impotriva celor de la Club Valea,cu scorul de 5-3. De precizat este si faptul ca in lotul echipei Bucov United se afla si fotbalistul Georgian Paun(30 de ani) care a jucat in Liga 1 din Romania pe la echipe precum Astra Giurgiu, CSMS Iasi , FC Brasov si Dinamo Bucuresti !

        Pana acum,cele doua echipa s-au mai intalnit de 2 ori in sezonul 2014-2015,atunci cand Bucov United a castigat ambele meciuri scor 5-1 in tur , marcatorul echipei noastre fiind Simion Valentin si in retur cu scorul de 4-3,marcatorii echipei noastre fiind Ivan Irinel (2) si Georgescu Gabriel!

ECHIPAMENT OFICIAL 

 

Contact

MFC Ploiesti strada Tunari , Ploiesti ,Prahova mfcploiesti@yahoo.com