CRISTI VLAD-GOL LA DEBUT !

16.02.2016 22:01

             Marti seara,de la ora 20.00,MFC Ploiesti  a intalnit ocupanta locului 13,MFC Vladeni,meci care a contat pentru etapa cu numarul 16 a Ligii de Amatori din cadrul Campionatului de Minifotbal din Prahova! Desi,initial MFC Ploiesti era considerata drept favorita,in primele 10 minute lucrurile nu au stat deloc asa,jucatorii celor de la Vladeni punand probleme ploiestenilor in nenumarate randuri.

             Meciul nu a debutat tocmai bine pentru MFC Ploiesti, cei de la Vladeni avand primele ocazii ale jocului,insa experienta jucatorilor ploiesteni a contat in acest meci,astfel ca primii care au marcat au fost baietii antrenati de Georgescu Gabriel,iar atacantul Arnautu Bogdan a deschis scorul dupa un un-doi cu Cristi Vlad. Cu cateva minute inainte de finalul primei reprize,nou venitul Cristi Vlad a reusit sa inscrie la debutul sau pentru MFC Ploiesti,stabilind astfel si scorul pauzei,0-2!

           Repriza a doua parea ca incepe mult mai bine pentru oaspeti,Georgescu Gabriel pasandu-i lui Cristi Vlad iar acesta reusind sa inscrie cu un sut de la distanta,stergand bara din stanga portarului,iar apoi intrand in poarta la doar cateva minute de la debutul reprizei secunde! Imediat dupa ce au facut 0-3,ploiestenii s-au relaxat si au primit gol,scorul devenind 1-3. Intrat dupa pauza ,Horne Alin a adus un plus de valoare echipei,reusind sa inscrie printr-un sut la coltul lung si sa faca victoria echipei sale mult mai clara! Din nou,cei de la Vladeni au avut reactie si au inscris,Miu Sebastian a fost aproape sa inscrie si el,insa sutul acestuia a lovid bara transversala ,dar inainte de final,Cristi Vlad a inchis tabela ,la 2-5,aratand astfel ca este jucatorul de care MFC Ploiesti avea nevoie in lupta pentru tiltu!

             MFC VLADENI - MFC PLOIESTI 2-5 (0-2)

MFC Ploiesti , repriza 1 : 77.Serban Mihai - 6.Dobrescu Sorin, 18. Miu Sebastian - 13. Cristi Vlad(cpt) , 8.Horne Alin - 3. Arnautu Bogdan

MFC Ploiesti , repriza 2 : 77.Serban Mihai - 4. Jipa Ionut , 9. Ionescu Daniel - 13.Cristi Vlad, 28.Ivan Irinel- 7. Georgescu Gabriel

Marcatori : Cristi Vlad(x2) , Arnautu Bogdan (x2) si Horne Alin 

Antrenor : Georgescu Gabriel

         MAI MULTE POZE IN SECTIUNEA GALERIE FOTO - ETAPA 16 : MFC VLADENI - MFC PLOIESTI 0-2(2-5)


    

ECHIPAMENT OFICIAL 

 

Contact

MFC Ploiesti strada Tunari , Ploiesti ,Prahova mfcploiesti@yahoo.com