DERBY INDECIS IN ETAPA 14 !

08.12.2015 23:11

            Marti seara,de la ora 21.30, pe terenul Complexului Sportiv Ana Maria Pop din Ploiesti, in cadrul etapei cu numarul 14 a Ligii de Amatori din Campionatul de Minifotbal din Prahova, MFC Ploiesti a intalnit ocupanta locului 2, Club Valea Autoserv Ursu ! De mentionat este si faptul ca inaintea acestui meci au fost si ceva tensiuni intre cele 2 echipe,deoarece, cei de la Club Valea au contestat dreptul de joc al noului trasferat, Ghica Florin pe motiv ca acesta ar fi jucat in acest sezon la alte 2 echipe din campionat, Bucov United si MFC Chimistul,insa lucrurile s-au lamurit intr-un final si meciul s-a disputat in conditii normale!

             Antrenorul celor de la MFC Ploiesti, Georgescu Gabriel,a avut la dispozitie un lot valoros,absentii acestui meci fiind Horne Alin si Jipa Ionut,insa acesta a trimis in teren cea mai buna echipa,dupa cum urmeaza : Serban Mihai in poarta, fundasii Miu Sebastian si Ionescu Daniel , mijlocasii Bojoaga Theodor si Popa Leonard,iar in atac a fost Arnautu Bogdan,cel care a reusit sa inscrie de 2 ori in aceasta seara ! Prima repriza a inceput bine pentru ploiesteni,care dupa cateva minute de joc echilibrat au reusit sa deschida scorul prin Bojoaga Theodor ,dupa un corner exacutat bine de Popa Leonard,urmand ca mai apoi, Arnautu Bogdan sa inscrie din pozitie de unu la unu cu portarul advers,trimitand mingea in poarta pe langa acesta. La ultima faza a primei repriza, Club Valea a reusit sa reduca din avantaj dupa o greseala in apararea MFC-ului,scorul pauzei fiind 1-2 !

           In repriza a doua, MFC Ploiesti a inceput mai slab,permitand celor de la Valea sa domine inceputul de repriza,reusind chiar sa egaleze ,insa cei care au trecut in avantaj au fost tot ploiestenii,prin golul lui Arnautu Bogdan,dupa o executie frumoasa a lui Ivan Irinel,intrat dupa pauza ! Scorul devenise 2-3 si parea ca se indreapta spre o noua victorie a MFC-ului,insa cu cateva minute inainte de fluierul final al meciului,o neintelegere in aparearea echipei celor de la MFC Ploiesti a facut ca scorul final sa fie 3-3,astfel derby-ul etapei 14 terminandu-se indecis,ambele echipe obtinand un punct important in clasament,care va conta la finalul turului,atunci cand se va trece la sistemul play off - play out , iar  punctele acumulate se vor injumatati !

            CLUB VALEA - MFC PLOIESTI 3-3 (1-2)

MFC,repriza 1 : Serban - Ionescu , Miu - Bojoaga,Popa - Arnautu 

MFC,repriza 2 : Serban - Ionescu(Popa) , Miu - Bojoaga, Ivan - Arnautu ( Georgescu)

Au marcat ; Bojoaga Theodor si Arnautu Bogdan(2)

Antrenor : Georgescu Gabriel

Au arbitrat : Bebe Zahiu si Razvan Dincuta

       Mai multe poze in sectiunea : ETAPA 14: CLUB VALEA - MFC PLOIESTI 3-3(1-2)


           

ECHIPAMENT OFICIAL 

 

Contact

MFC Ploiesti strada Tunari , Ploiesti ,Prahova mfcploiesti@yahoo.com