EGAL CU VIGAFONE ! HORNE , PETCULESCU SI NASTASE MARCATORII !

21.11.2016 01:10

              Duminica ,in cadrul etapei cu numarul 13 a Ligii A de Minifotbal din Prahova, MFC Ploiesti a intalnit echipa vecina de clasament, Vigafone Ploiesti , intr-un meci la capatul caruia fiecare echipa a luat cate un punct , in urma egalului , scor 4-4 ! 

              Desi au inceput prima repriza foarte slab, vazandu-se condusi dupa doar 9 minute cu scorul de 2-0 , cei de la MFC Ploiesti au avut puterea sa egaleze dupa mai multe ratari, primul care a spart gheata pentru echipa noastra fiind Horne Alin,urmat fiind la cateva minute de Petculescu Costin ,acestia stabilind scorul pauzei 2-2 . Intrati in repriza a doua mult mai hotarati sa intoarca meciul si sa castige partida , baietii antrenati de Georgescu Gabriel s-au vazut din nou condusi la 2 goluri diferenta , dar ca si in prima repriza acestia au reusit sa egaleze gratie golurilor marcate de Nastase Gabriel in minutele 24 si 32. Ceea ce a urmat a fost un adevarat camp de lupta , ambele echipe dorind sa castige cele 3 puncte puse in joc s-au aruncat in atac, MFC Ploiesti alegand calea atacului cu mingii lungi pe cei 3 atacanti , in timp ce Vigafone a preferat contraatacul . De remarcat este , din nou, prestatia portarului nostru, Serban Mihai care prin interventiile sale a salvat echipa in nenumarate randuri, dar si Ivan Irinel si Georgescu Gabriel , fundasii de bataie ai echipei noastre in a doua repriza a meciului . 

             Dupa aceasta partida , MFC Ploiesti ocupa locul 9 in clasamentul Ligii A cu 18 puncte acumulate , urmand sa intalneasca echipa celor de la Unity , echipa clasata pe locul 14 cu 10 puncte , in timp ce Vigafone ramane pe locul 8, cu 20 de puncte , urmand sa ii intalneasca in etapa viitoare pe cei de la Magic Fotbal ! 

 

ECHIPAMENT OFICIAL 

 

Contact

MFC Ploiesti strada Tunari , Ploiesti ,Prahova mfcploiesti@yahoo.com