EGAL IN PRIMUL MECI DE PREGATIRE !

21.08.2016 22:23

              Duminica , 21.08.2016 , cu fix o saptamana inaintea inceperii campionatului Ligii A de Minifotbal din Prahova , MFC Ploiesti a disputat un amical,de la ora 18.00 impotriva echipei Wibo Ploiesti , semifinalista Cupei Ligii de Amatori, editia 2015-2016,meci care s-a terminat la egalitate,scor 4-4 ! 

              Antrenorul echipei MFC Ploiesti a avut la dispozitie un lot format din 7 jucatori , absentii fiind : Cristi Vlad, Nastase Gabriel, Miu Sebastian , Dobrescu Sorin si Ghica Florin . Remarcatii acestui meci au fost :in primul rand, portarul Serban Mihai ,care pe parcursul meciului a salvat echipa de la gol cu paradele sale si mai mult decat atat,a fost aproape de a inscrie un gol de generic , din poarta in poarta , iar in al doilea rand , debutantul Enciu Ionut , care de cele mai multe ori a inschis spatiul spre poarta MFC-ului datorita experientei si valorii pe care o are. 

            Meciul a inceput bine pentru MFC Ploiesti , care dupa doar cateva minute de joc, Enciu Ionut inscrie cu piciorul stang,dupa o cursa in flancul stang, lasandu-l pe portarul advers fara reactie . Dupa alte cateva minute de acomodare cu efortul , dupa o pauza competitionala de aproximativ 2 luni de zile, MFC Ploiesti mai inscrie o data,dar prin Ivan Irinel ,dupa ce a speculat o pase trimisa de adversar ,scorul pauzei fiind 2-0 ! 

            Intrati in repriza a doua,hotarati sa inchida meciul si sa demonstreze ca sunt pregatiti de Liga A , MFC Ploiesti reuseste sa inscrie prin Georgescu Gabriel,care  primeste o pase de la Jipa Florin , se desprinde de adversar si inscrie cu un sut plasat ,la coltul lung,lucru care a dus la o oarecare relaxare din partea echipei noastre,care dupa doar cateva minute a primit 2 goluri, scorul devenind 3-2 ! Pana la finalul meciului , MFC Ploiesti a mai inscris o data prin Georgescu Gabriel,dupa ce a scapat singur cu portarul in pozitie de unu la unu,executandu-l pe aceasta din urma , iar Wibo a mai inscris de 2 ori, golul egalizator fiind inscris chiar in ultimul moment de joc ! 

             Pentru MFC Ploiesti , urmatorul meci va fi duminica, 28.08.2016,atunci cand va debuta in Liga A de Minifotbal din Prahova !  

MFC Ploiesti -Wibo Ploiesti 4-4 (2-0)

   MFC Ploiesti : 77. Serban - 3.Enciu I , 4. Jipa I - 28. Ivan I, 8. Horne A - 10.Jipa Fl (7.Georgescu G) 

Antrenor : Georgescu Gabriel 

Marcatori : Enciu Ionut , Ivan Irinel , Georgescu Gabriel (2) 

ECHIPAMENT OFICIAL 

 

Contact

MFC Ploiesti strada Tunari , Ploiesti ,Prahova mfcploiesti@yahoo.com