ENERGY - MFC PLOIESTI ,MARTI DE LA ORA 20.00!

15.11.2015 19:03

           Marti,17.11.2015,ora 20.00 , in cadrul etapei cu numarul 11 a Capionatului de Minifotbal din Prahova, Liga de Amatori, MFC Ploiesti intalneste pentru prima data echipa nou infiintata Energy!

           MFC Ploiesti se afla in acest moment pe locul 5 in clasamentul Ligii de Amatori,datorita rezultatelor bune pe care le-a obtinut in cele 10 etape si anume : 7 victorii ,2 infrangeri si un meci amanat,care urmeaza sa fie reprogramat ! Echipa antrenata de Gabriel Georgescu are ca obiectiv castigarea campionatului si implicit promovarea in Liga B,lucru care ii face pe jucatorii celor de la MFC Ploiesti sa fie concentrati meci de meci,incercand sa obtina victorii,fara a face pasi gresiti ! MFC Ploiesti se bate la campionat cu ocupantele locurilor 1-6,adica : Merlin, Albest MFC ,Club Valea Autoserv Ursu, Bucov United si Pogal Almax. Dintre aceste 5 echipe,MFC Ploiesti a invins campioana sezonului trecut,Pogal Almax(locul 6) cu scorul de 2-1 si a fost invinsa cu scorul de 3-2 de Albesti MFC(locul 2), iar cu celelalte echipe urmeaza sa joace in etapele viitoare!

            Adversa de marti a celor de la MFC Ploiesti, Energy, este o echipa nou infiintata, in acest moment clasata pe locul 7 cu 17 puncte acumulate,avand 5 victorii,2 egaluri si 3 infrangeri in primele 10 etape, cu un golaveraj de 64 de goluri marcate si 44 de goluri primite,avand astfel cel mai bun atac din campionat ! Tinand cont de faptul ca Energy are cel mai bun atac din campionat(64 de goluri marcate) si MFC Ploiesti cea mai buna aparare(21 de goluri primite),se anunta a fi un spectacol fotbalistic pe cinste,care merita a fi urmarit de cat mai multi suporteri!

ECHIPAMENT OFICIAL 

 

Contact

MFC Ploiesti strada Tunari , Ploiesti ,Prahova mfcploiesti@yahoo.com