JIPA IONUT - GOL DE ZIUA LUI !

29.01.2017 20:00

              Duminica , 29 ianuarie 2017 , echipa MFC Ploiesti a avut un ultim antrenament inaintea inceperii returului de campionat al Ligii A de Minifotbal din Prahova, impotriva echipei Magic Fotbal , pe terenul Salii Sporturilor din Paulesti !  

               Structurat pe 3 reprize a cate 25 de minute , antrenamentul de astazi a fost unul de bun augur atat pentru MFC Ploiesti , care a reusit sa il aduca la echipa pe Georgian Paun in incercarea de a rezolva problemele din atac, dar si pentru Magic Fotbal , echipa care pare pregatita pentru returul campionatului. Cele 2 echipe si-au pus la punct ultimile detalii , fiind pregatite de inceperea meciurilor oficiale . De mentionat este ca echipa castigatoare a fost Magic Fotbal , care a revenit spectaculos in ultima parte a reprizei a treia. 

 Jipa Ionut - GOL DE ZIUA LUI ! 

      Tot astazi ,echipa MFC Ploiesti a avut motiv de sarbatoare . Fundasul echipei noastre, Jipa Ionut Valentin a implinit frumoasa varsta de 22 ani , motiv pentru care colegii sai i-au pregatit un cadou pe masura , facandu-i un tricou personalizat cu pozele jucatorilor din echipa si urandu-i totodata un calduros " La multi ani "  ! 

         Fiind unul dintre fundasii de baza ai echipei noastre, Jipa Ionut a reusit sa marcheze astazi , chiar de ziua lui, aducandu-si echipa in avantaj , dovedind astfel ca merita locul de titular in meciurile urmatoare ! Inainte de asemna cu echipa noastra , Jipa a mai trecut pe la echipe precum Petrolul Ploiesti , Petrolul 95 , Astra Ploiesti , iar dupa venirea la MFC Ploiesti , din 2014 , acesta a mai evoluat la echipele Gloria Plopu , FC Lipanesti si mai nou la AS Podenii Noi ! 

      

ECHIPAMENT OFICIAL 

 

Contact

MFC Ploiesti strada Tunari , Ploiesti ,Prahova mfcploiesti@yahoo.com