LA MULTI ANI , SERBAN MIHAI !

21.09.2016 00:24

               Staff-ul tehnic si jucatorii echipei MFC Ploiesti ii ureaza La multi ani si multa sanatate lui Serban Mihai Marian , care implineste astazi , 21 ocombrie 2016 , varsta de 22 de ani ! 

              Portar al echipei noastre din august 2015 , Serban Mihai a inchis poarta MFC-ului de nenumarate ori cu paradele sale si a reusit sa duca echipa in finala Cupei LMF ,editia 2015-2016 , acolo unde nu a putut juca din cauza unei accidentari . Campion Judetean , Vicecampion National cu echipa Chedra Tax si Finalist in Cupa LMF cu MFC Ploiesti, Serban Mihai a ales in aceasta vara sa continue la MFC Ploiesti ,cea mai tanara echipa din Liga A de minifotbal din Prahova , acolo unde a avut prestatii bune si si-a tinut echipa in joc in toate cele 4 meciuri disputate pana acum in sezonul 2016-2017 ! 

                Clubul nostru ii doreste lui Serban Mihai , multa sanatate , sa fie ferit de accidentari si nu in ultimul rand, sa aiba cu MFC Ploiesti acelasi parcurs bun pe care l-a avut si in sezonul trecut cu echipa campioana Chedra Tax ! 

ECHIPAMENT OFICIAL 

 

Contact

MFC Ploiesti strada Tunari , Ploiesti ,Prahova mfcploiesti@yahoo.com