Liga de Amatori incepe pe 15 februarie !

02.02.2016 01:00

          Asa cum asteptau iubitorii minifotbalului Ploiestean si sustinatorii echipei MFC Ploiesti , din data de 15 februarie se reiau meciurile din Liga de Amatori a Campionatului de Minifotbal din Prahova,editia 2015-2016!  MFC Ploiesti mai are de disputat 4 meciuri din turul campionatului si o sa intalneasca pe rand echipele: Iredan United , Atletico Ploiesti , Merlin si CCA Tehnorex,iar dupa aceste meciuri incepe returul campionatului,la sfarsitul caruia echipa MFC Ploiesti spera sa-si indeplineasca obiectivul si anume clasarea pe locurile 1-3! Pentru a doua parte a Campionatului de Minfotbal din Prahova, Liga de Amatori , antrenorul echipei noastre, Georgescu Gabriel, o sa aiba la dispozitie 12 jucatori,dupa cum urmeaza : 

PORTARI

1. HORNE Alin Mihai

77. SERBAN Mihai Marian

FUNDASI 

4. JIPA Ionut Valentin

18. MIU Sebastian Andrei

9. IONESCU Daniel

6. DOBRESCU Sorin

MIJLOCASI 

13. VLAD Cristi Nicolae ( capitan)

11. GHICA Florin 

28. IVAN Constantin Irinel

10. POPA Leoanrd Andrei

ATACANTI 

7. GEORGESCU Theodor Gabriel

3. ARNAUTU Bogdan

 Team-manager : Cristi Vlad

 Antrenor principal : Gabriel Georgescu 

 Antrenor secund : Popa Leonard 

 

     **DESPARTIRE DE BOJOAGA THEODOR

        Deoarece in aceasta iarna,fostul jucator al echipei MFC Ploiesti, Bojoaga Theodor a ajuns la un acord cu formatia de Liga a III a ,Petrolistul Boldesti,el nu mai poate evolua in tricoul echipei noastre pentru ca regulamentul LMF nu ii mai permite acest lucru ! II multumim pe aceasta cale pentru colaborare si il asteptam inapoi la echipa,atunci cand vom promova! Bojoaga a jucat pentru MFC Ploiesti in 6 meciuri,reusind sa inscrie 7 goluri!

 

Minifotbalul a fost recunoscut de Ministerul Tineretului si Sportului

  " In primul rand, doresc sa va felicit pentru activitatea dumneavoastra din toti acesti ani care a avut ca scop promovarea si dezvoltarea minifotbalului din Romania. Iata ca eforturile noastre comune sunt, acum, incununate si rasplatite prin Ordinul Ministerului Tineretului si Sportului, prin care minifotbalul a fost recunoscut ca ramura sportiva practicata in Romania!  Stim capentru atingerea acestui moment istoric, fiecare dintre dumneavoastra a avut un aport important atat pe plan local, cat si la nivel national. Fiecare a reusit sa sustina, intr-o anumita masura, actiunile Federatiei de Minfotbal din Romania, astfel ca marea familie a minifotbalului a reusit sa creasca de la an la an, pastrand valorile si principiile sale si avand un impact deosebit si un rol important in dezvoltarea sportului de masa pe plan national si international.Romania a cucerit sase titluri europene si, iata ca, dupa ce a reusit sa devina prima campioana din Europa la minifotbal, acum se poate mandri si cu faptul ca a devenit prima tara de pe continent unde aceasta noua disciplina a obtinut recunoasterea. Apreciem faptul ca Ministerul Tineretului șsi Sportului a acordat atentia cuvenita si ca recunoaste progresul si dezvoltarea minifotbalului din Romania. Aceasta forma de exercitare a sportului poate deveni un exponent de baza al practicarii sportului de masa, avand in vedere cei peste 23.000 de jucatori legitimati care participa regulat in campionatele si competitiile organizate si desfasurate sub egida Federatiei de Minifotbal din Romania" a fost mesajul presedintelui Federatie de Minifotbal din Romania, Ioan Onicas, pentru organizatorii locali.
   

 

 

ECHIPAMENT OFICIAL 

 

Contact

MFC Ploiesti strada Tunari , Ploiesti ,Prahova mfcploiesti@yahoo.com