MĂDĂLIN ROȘU : Am ales MFC Ploiești pentru că este cel mai bine conturat proiect pe care il are o echipă de minifotbal in momentul de față !

17.03.2017 16:59

             Dupa un parcurs bun la echipa MFC Chimistul , la care a activat pana acum , Madălin Roșu este incepând de astăzi noul numar 9 al echipei MFC Ploiesti ! Acesta a reusit in sezonul 2016-2017 al Ligii B sa inscrie de 9 ori in cele 7 meciuri disputate!  Nascut pe 19 mai 1992 , Mădălin a mai jucat la Unirea Urlati , in Liga A Prahova si la Vointa Vadu Parului,in timp ce la minifotbal a trecut pe la MFC Chimistul , Eurofotbal , Merlin si Dedeman Ploiesti ! 

             Mădălin Roșu : Aleg sa ma aliniez alături de colectivul echipei MFC Ploiești pentru ca este un pas inainte în întoarcerea mea in cadrul Ligii A de Minifotbal din Prahova, precum si asocierea mea cu cel mai bine conturat proiect pe care il are o echipă de minifotbal in momentul de față. Sunt pregătit să pun umărul la munca deja începută de acest colectiv si cu siguranță acomodarea mea va fii rapidă. Sunt 100% pregatit si voi fi da tot ce este mai bun pentru echipă. 

               Bine ai venit , Madalin ! 

ECHIPAMENT OFICIAL 

 

Contact

MFC Ploiesti strada Tunari , Ploiesti ,Prahova mfcploiesti@yahoo.com