MECI CU SCÂNTEI IN ETAPA 22 !

14.03.2017 18:08

               Duminica, 12 martie 2017 , in cadrul etapei cu numarul 22 a Ligii A de Minifotbal din Prahova , MFC Ploiesti a intalnit-o pe campioana judetului Prahova, Chedra Tax DoelPan Ploiesti.  

                Desi inceputul de partida a fost unul linistit si MFC Ploiesti a facut fata cu brio atacurilor echipei adverse, dupa deschiderea scorului de catre Chedra , din minutul 10 , meciul a devenit mai interesant , iar MFC Ploiesti a incercat sa puna probleme portarului Dinu Bogdan ,acesta fiind incercat de cele mai multe ori de Georgian Paun ! Scorul pauzei a fost stabilit in doar 5 minute , cand cei de la Chedra au marcat de inca 3 ori !

         In repriza secunda meciul a fost mai dur , cu intrari la limita regulamentului , cartonase rosii , injurii , ba chiar la un moment dat lucrurile erau sa degenereze atunci cand Nastase Gabriel s-a contrat cu Bobeica Alxeandru, ultimul fiind eliminat ,urmat la doar 2 minute de portarul de rezerva al echipei sale , Malescu Robert . Dupa aceste incidente Oprea George reuseste sa inscrie , iar MFC Ploiesti le raspunde acestora cu 2 goluri , marcatorii fiind Ene Ovidiu si Peorgian Paun . Tabela a fost inchisa in minutul 38, atunci cand , din pozitie de unu la unu cu portarul Serban Mihai , Oprea George reuseste sa il invinga pe acesta si sa stabileasca un scor final de 6-2. 

      

ECHIPAMENT OFICIAL 

 

Contact

MFC Ploiesti strada Tunari , Ploiesti ,Prahova mfcploiesti@yahoo.com