MFC PLOIESTI A CASTIGAT DERBY-UL SI A AJUNS LA 4 VICTORII IN 4 ETAPE!

29.09.2015 21:50

          In etapa numarul 4  a campionatului de Minifotbal din Prahova, Liga de Amatori, MFC Ploiesti a castigat derby-ul impotriva campioanei din  sezonul trecut,Pogal Almax cu scorul de 2-1.

          MFC Ploiesti a inceput meciul slab desi pana la jumatatea primei reprize meciul a fost unul echilibrat cu ocazii la ambele porti ,iar in urma unei greseli in aparare s-a vazut condusa cu scorul de 0-1,acesta fiind si scorul pauzei. In a doua repriza , MFC Ploiesti a dominat meciul  si pana in minutul 35 scorul a ramas 1-0 pentru cei de la Pogal datorita formei de zile mari in care s-a aflat portarul nostru, Serban Mihai . Datorita inspiratiei antrenorului Georgescu Gabriel , jucatorul Horne Alin a fost aruncat in lupta in minutul 35 si la prima ocazie a egalat,scorul fiind 1-1 ,insa meciul nu s-a terminat aici si nou-venitul fundas Toader Sergiu a inscris in ultima faza a meciului,astfel MFC Ploiesti castiga derby-ul etapei 4 cu scorul de 2-1 si ramane pe primul loc,ajungand la 4 victorii din tot atatea posibile!

                TOADER SERGIU , ULTIMUL VENIT - GOL LA DEBUT!

             Ultimul fundas venit la echipa, de la ACS IanySport Ploiesti a inscris la debutul sau pentru MFC Ploiesti !

             MFC PLOIESTI - POGAL ALMAX 2-1(0-1)

MFC PLOIESTI,repriza 1 : 77. Serban - 4 Jipa , 8.Horne ( Toader) - 24. Bojoaga , 11. Paraschiv(10.Popa) - 3.Arnautu

MFC PLOIESTI,repriza 2 : 77.Serban - 18.Miu(4.Jipa) , 0.Toader - 24.Bojoaga , 10.Popa(11.Paraschiv) - 3 Arnautu (8.Horne)

Au marcat : Toader Sergiu  si Horne Alin

Cartonas galben : Toader Sergiu si Popa Leonard

Antrenor : Georgescu Gabriel

ECHIPAMENT OFICIAL 

 

Contact

MFC Ploiesti strada Tunari , Ploiesti ,Prahova mfcploiesti@yahoo.com