MFC PLOIESTI - CLUB VALEA , IN FINALA CUPEI !

04.07.2016 22:45

               Luni, 4.07.2016 , de la ora 21.30 , pe terenul 1 al Compelxului Sportiv Ana Maria Pop din Ploiesti , MFC Ploiesti a intalnit in semifinala Cupei Ligii de Amatori pe Old Boys Baicoi, echipa care in sferturi a eliminat-o pe Antz,dupa loviturile de departajare,scor 3-1,dupa ce in timpul regulamentar a fost 1-1 !

               Jucand impotriva unei echipe cu care nu s-a mai intalnit pana acum, MFC Ploiesti a inceput meciul printr-un joc de pase,un joc de tatonare,care s-a dovedit a fi benefic,deoarece dupa 6 minute de joc, Georgian Paun a reusit sa deschida scorul ,desi pana atunci,echipa noastra a mai avut o bara si 3 suturi spre poarta adversa! Pana la pauza echipa noastra a mai inscris de 3 ori, 2 dintre goluri fiind marcate de acelasi Georgian Paun si unul de Gabriel "Belo" Nastase ,asadar scorul pauzei a fost un sec 4-0 ! Intrati foarte motivati in repriza secunda, temandu-se oarecum de ce s-a intamplat in prima semifinala , acolo unde Club Valea a condus cu 3-0 si apoi a fost invinsa cu scorul de 4-3 ( iar Club Valea a castigat 3-0 , la masa verde) echipa noastra a mai inscris de 2 ori prin Georgian Paun , o data prin Sorin Dobrescu si tot de 2 ori prin Gabriel "Belo" Nastase ,insa pe fondul unei relaxari in aparare am si primit 2 goluri norocoase pentru adversari,ceea ce a facut ca scorul final sa fie 9-2 ! 

              Maine seara,de la ora 20.00 pe terenul de la Ana Maria Pop, MFC Ploiesti o va intalni in finala Cupei Ligii de Amatori, editia 2015-2016 , pe Club Valea Autoserv Ursu ,echipa calificata in finala dupa o contestatie facuta de acestia impotriva unui jucator de la Wibo Ploiesti. Tinand cont de parcursul fara greseala pe care echipa noastra l-a avut in Cupa , pana acum,maine incepem meciul cu gandul de a lua primul trofeu dupa 2 ani de la infiintare ! 

ECHIPAMENT OFICIAL 

 

Contact

MFC Ploiesti strada Tunari , Ploiesti ,Prahova mfcploiesti@yahoo.com