MFC PLOIESTI - ENERGY , PRIMUL MECI DIN PLAY OFF !

20.03.2016 15:39

            Marti , 22.03.2016 , de la ora 20.40 , MFC Ploiesti debuteaza in Play Off-ul Ligii de Amatori organizat de Campionatul de Minifotbal din Prahova ,dupa ce turul campionatului l-a terminat cu 36 de puncte ,dupa injumatirea lor ramanand cu 18, iar in clasamentul play off-ului,echipa noastra porneste cu -8 puncte,diferenta fata de locul 1, Bucov United !

          Pentru acest meci, antrenorul Georgescu Gabriel nu se va putea baza pe atacantul golgheter al echipei, Arnautu Bogdan ,in schimb tot lotul o sa fie prezent la ora inceperii meciului. Acest meci este unul foarte important pentru echipa noastra, tinand cont ca orice punct conteaza deoaarece la sfarsitul sezonului 3 echipe vor avea drept de promovare. 

           MFC Ploiesti si adversara de marti, Energy, s-au mai intalnit o singura data in turul campionatului atunci cand meciul s-a terminat indecis,scorul fiind 4-4,iar marcatorii din tur au fost : Horne Alin , Arnautu Bogdan si Georgescu Gabriel , de 2 ori ! In continuare MFC Ploiesti are ca obiectiv clasarea pe locurile 1-3 si automat promovarea in Liga B ,lucru care nu pare imposibil,deoarece diferenta fata de liderul Bucov United este de 8 puncte,iar fata de locurile 2 si 3 ,diferenta este de 3,respectiv 5 puncte,in joc fiind 27 de puncte !

ECHIPAMENT OFICIAL 

 

Contact

MFC Ploiesti strada Tunari , Ploiesti ,Prahova mfcploiesti@yahoo.com