MFC PLOIESTI - FRIENDS IN ETAPA 6 ! MFC PLOIESTI - CEA MAI BUNA APARARE !

10.10.2015 15:59

         Dupa o pauza fortata de o saptamana a celor de la MFC Ploiesti care nu au jucat meciul impotriva echipei Peluza 2 , incepand de saptamana viitoare MFC Ploiesti isi va relua programul obisnuit de meciuri saptamanale,astfel ca ,marti 13.10.2015 ,de la ora 20.40, intalneste echipa Friends intr-un meci care conteaza pentru etapa cu numarul 6 a Campionatului Ligii de Minifotbal Prahova! 

          MFC Ploiesti vine dupa 4 victorii consecutive cu maxim de puncte (12) fiind clasata in acest moment pe locul 2, la egalitate de puncte cu locul 1,Merlin,insa acestia au un meci un in plus fata de cei de la MFC! MFC Ploiesti a inceput campionatul bine obtinand 4 victorii in primele 4 etape ,reusind sa invinga pe rand : MFC Chimistul 5-1 , Wibo Ploiesti 6-3 , Toyota Ploiesti 4-2 si campiona sezonului trecut Pogal Almax cu scorul de 2-1 la capatul unui meci extraordinar facut de baietii antrenati de Georgescu Gabriel!

        Echipa Friends,este o echipa debutanta in campionatul LMF ,jucand pana acum 5 meciuri oficiale ,avand 3 victorii imptriva echipelor : Romelcom 5-4,MFC Lupisorii 5-1 si BBE Ploiesti 11-3  si 2 infrangeri in meciurile cu echipele : Energy 6-7 si Bucov United 5-6,  reusind sa stranga 9 puncte si se afla pe locul 5 !

              MFC PLOIESTI CEA MAI BUNA APARARE DUPA 5 ETAPE

        Startul bun de campionat al echipei MFC Ploiesti se vede si in clasamentul Divizie de Amatori a Campionatului de Minifotbal din Prahova,nu numai prin faptul ca are maxim de puncte in 4 meciuri ci si prin faptul ca are cea mai buna aparare ,cu 7 goluri si 17 marcate!

ECHIPAMENT OFICIAL 

 

Contact

MFC Ploiesti strada Tunari , Ploiesti ,Prahova mfcploiesti@yahoo.com