MFC PLOIESTI IN SEMIFINALELE CAMPIONATULUI UNIFEST-UPG!

10.11.2015 21:25

         Marti,pe terenul de sport la Universitatii de Petrol-Gaze din Ploiesti, MFC Ploiesti a debutat in Campionatul Unifest-UPG,organizat de Liga Studentilor UPG,de la ora 10.00 au intalnit echipa Angola,iar de la ora 12.00 au jucat impotriva echipei Lovin.

        In meciul disputant impotriva celor de la Angola, MFC a inceput bine jocul,iar dupa mai multe ocazii de gol,au reusit sa deschida scorul prin golul lui Arnautu Bogdan,urmat de golul lui Ghica Florin,cel care a stabilit si scorul pauzei,0-2! In repriza a doua, cei de la MFC Ploiesti au intrat in teren mult mai relaxati si doar in cateva minute s-au vazut egalati ,dar in ultima parte a meciului Georgescu Gabriel a reusit sa faca dubla,scor final Angola- MFC Ploiesti 2-4 (0-2) !

        In cel de al doilea meci al zilei, MFC Ploiesti a intalnit echipa Lovin,care a terminat Grupa C pe ultimul loc fiind invinsa de ambele echipe din grupa, MFC Ploiesti si Angola. In acest meci,MFC Ploiesti a dominat clar toata partida,insa la pauza scorul a fost 2-0,datorita golurilor inscrise de Georgescu Gabriel si Arnautu Bogdan . In repriza a doua , MFC Ploiesti a atacat in continuare,Ghica Florin,portarul Serban Mihai si Georgescu Gabriel(de 2 ori) au reusit sa inscrie,aducand a doua victorie a zilei,scor final MFC Ploiesti – Lovin 6-1(2-0).

         Dupa aceste doua victorii, MFC Ploiesti s-a calaficat cu maxim de puncte in semifinala,care se va juca maine de la ora 12.00  ,impotriva celor de la Gipsy Casual,echipa care anul trecut a castigat campionatul! Cealalta semifinala va fi intre N.T.P si Backlajan ,meci ce se va disputa de la ora 11.00! 

         Multumim pentru fotografii lui Laurentiu Duma!

ECHIPAMENT OFICIAL 

 

Contact

MFC Ploiesti strada Tunari , Ploiesti ,Prahova mfcploiesti@yahoo.com