MFC PLOIESTI INCEPE PREGATIREA SEZONULUI URMATOR !

06.07.2017 12:25

            Dupa o vacanta de o luna de zile, staff-ul echipei MFC Ploiesti incepe constructia echipei pentru sezonul urmator al Ligii A de Minifotbal din Prahova, care va incepe la sfarsitul lunii august .

            Dupa ce in urma cu cateva saptamani , Alin Horne a ales sa paraseasca echipa , lansand locul celor tineri , acum a venit randul altor jucatori sa paraseasca echipa , acestia fiind : Rosu Madalin care paraseste echipa cu promisiunea ca va reveni intr-o zi la echipa , alegand pentru moment sa renunte la minifotbal . Un alt jucator care paraseste echipa este Pirvu Bogdan , un mijlocas care in cele 16 meciuri jucate in tricoul echipei MFC Ploiesti a inscris de 5 ori , reusind sa se integreze repede in grupul gasit . Cel de al patrulea jucator care paraseste echipa dupa returul campionatului este Draghici Emilian , un jucator trecut pe la echipe precum Prahova Ploiesti si Lotus Ploiesti , dar care nu a reusit sa se impuna in echipa construita de Georgescu Gabriel !  Tot la capitolul " plecari " pot fi trecuti si jucatorii Gavriloiu Alexandru si Ene Ovidiu , la care s-a renuntat inca din timpul campionatului . 

           Conducerea echipei le multumeste acestor jucatori pentru tot efortul depus si pentru implicare si le ureaza multa bafta, in speranta ca vor ramane in continuare suporterii echipei MFC Ploiesti  ! 

ECHIPAMENT OFICIAL 

 

Contact

MFC Ploiesti strada Tunari , Ploiesti ,Prahova mfcploiesti@yahoo.com