MFC PLOIESTI INCHEIE ANUL CU O VICTORIE CATEGORICA !

14.12.2015 22:31

             Luni seara,de la ora 20.40,in cadrul ultimului meci al anului 2015,care a contat pentru etapa cu numarul 15 a Ligii de Amatori din Campionatul de Minifotbal din Prahova, MFC Ploiesti a intalnit echipa arbitrilor, Referee Team !

              Inaintea fluierului de start ,antrenorul Georgescu Gabriel si-a adunat jucatorii in jurul sau,pe care a reusit sa ii motiveze si sa ii tina concentrati pe tot parcursul meciului,desi era ultimul meci inainte de vacanta ! MFC Ploiesti a reusit sa deschida scorul la prima ocazie prin atacantul Arnautu Bogdan ,care pana la pauza a mai reusit sa inscrie de 2 ori,fiind urmat de Georgescu Gabriel si Horne Alin,ultimii doi intrati pe finalul primei reprize ,dar care au stabilit scorul pauzei la un 5-0 sec in favoarea echipei lor ! In repriza a doua,jucatorii MFC-ului au dat dovada de caracter si au aratat aceiasi pofta de joc,reusind sa inscrie de 5 ori si in repriza secunda,marcatorii reprizei secunde fiind Arnautu Bogdan,Ivan Irinel de 2 ori,Horne Alin si Miu Sebastian,iar echipa arbitrilor a reusit sa inscrie de 2 ori pe fondul unei relaxari a celor care au dominat meciul de la fluierul de start pana la fluierul final !

             Dupa aceasta victorie,MFC Ploiesti face 29 de puncte ,intrand in vacanta cu un golaveraj de 60 de goluri date si 41 primite,avand dupa 15 etape : 9 victorii,2 egaluri si 4 infrangeri ! Campionatul de Minfitobal din Prahova intra in vacanta pana la inceputul lunii martie 2016,insa MFC Ploiesti incepe seria meciurilor amicale inca de la inceputul lunii februarie,urmand sa fie anuntati si adversarii !

             Cu cateva zile inaintea intrarii in noul anu, presedintele Ivan Irinel si antrenorul Georgescu Gabriel ,multumesc jucatorilor echipei noastre,care au dat dovada de caracter pe tot parcursul anului,multi dintre ei venind sa joace chiar si accidentati pentru aceasta echipa si ducand greul ori de cate ori a fost nevoie ca echipa sa aiba de castigat si sa lupte in toate meciurile pentru cele 3 puncte puse in joc ! Totodata echipa MFC Ploiesti multumeste tuturor persoanelor care au fost si vor fi in continuare alaturi de echipa noastra,care ne-au sustinut financiar ,indiferent de suma si care ne-au oferit echipamente de cea mai buna calitatea pentru ca aceasta echipa sa lupte pentru castigarea campionatului  si nu in ultimul rand,multumim celor 3 suporteri ai echipei noastre care au sustinut echipa in toate cele 15 meciuri disputate pe parcusul anului 2015 si ii asteptam in numar cat mai mare la meciurile echipei MFC Ploiesti din anul 2016 !

             MFC PLOIESTI - REFEREE TEAM 10-2(5-0)

MFC,repriza 1 : Serban Mihai - Ionescu Daniel , Miu Sebastian - Popa Leonard , Ivan Irinel(Horne Alin) - Arnautu Bogdan(Georgescu Gabriel) 

MFC,repriza 2 : Serban Mihai - ionescu Dnaiel , Miu Sebastian -  Ivan Irinel(Popa Leonard) , Horne Alin - Georgescu Gabriel (Arnautu Bogdan)

Antrenor : Georgescu Gabriel 

Marcatori : Arnautu Bogdan (4), Ivan irinel(2), Horne Alin(2), Miu Sebastian si Georgescu Gabriel 

       Mai multe poze in sectiunea Etapa 15: MFC PLOIESTI - REFEREE TEAM 10-2(5-0)


            

ECHIPAMENT OFICIAL 

 

Contact

MFC Ploiesti strada Tunari , Ploiesti ,Prahova mfcploiesti@yahoo.com