MFC PLOIESTI JOACA ASTAZI AL DOILEA AMICAL AL VERII !

26.07.2017 17:02

                Astazi , de la ora 20,30 , pe un teren de la Strejnic, departe de agitatia din oras , echipa condusa de Georgescu Gabriel va disputa cel de al doilea amical al verii , impotriva divizionarei secunde, Viitorul Ploiesti . Complexul pe care MFC Ploiesti isi va disputa meciurile amicale si pe care va face antrenamentele ii va sta la  dispozitie lui Piciu&Co,incepand de astazi , in vederea pregatirii sezonului 2017-2018 al Ligii A de Minifotbal din Prahova !  

              De mentionat este faptul ca jucatorii precum Nastase, Miu , Paun , Anghel , Cr. Mihaita vor lipsi motivat de la al doilea amical , in timp ce Rosu Madalin va reveni la echipa dupa doar o luna in care renuntase la minifotbal . 

              Arbitru experimentat

                   Meciul dintre MFC Ploiesti si Viitorul Ploiesti va fi arbitrat de cel care a fost declarat " Cel mai bun arbitru al judetului Prahova "  in anul 2016 , Piciu Laurentiu. Acesta a devenit arbitru in anul 1995 , motivandu-si decizia astfel : 

" Mi-a placut fotbalul de mic. Stiam ca este o activitate grea, dar in acelasi timp frumoasa, mai ales ca am avut de unde invata, tatal meu fiind inca in activitate. Am urmat cursurile scolii de arbitrii in 1995, sub indrumarea domnului George Andrei, care era presedintele CJA " 

                  

Subiect: MFC PLOIESTI JOACA ASTAZI AL DOILEA AMICAL AL VERII !

Niciun comentariu găsit.

Comentariu nou

ECHIPAMENT OFICIAL 

 

Contact

MFC Ploiesti strada Tunari , Ploiesti ,Prahova mfcploiesti@yahoo.com