MFC PLOIESTI JOACA FINALA MICA A CUPEI UNIFEST-UPG !

11.11.2015 19:04

             Daca marti au reusit  sa iasa din grupe cu maxim de puncte,castigand meciurile impotriva celor de la Angola si Lovin,astazi, MFC Ploiesti a intalnit campioana de anul trecut,Gipsy Casual.

            Dupa un inceput bun de meci,facut de MFC Ploiesti,care au avut si prima ocazie de a marca prin Arnautu Bogdan,lovind bara portii din doar cativa metri,apoi Jipa Ionut luandu-l la tinta pe portarul advers,totusi cei care au deschis scorul au fost cei de la Gipsy Casual,care la prima ocazie au si marcat.Pana la pauza meciului,Gipsy Casual si-a marit avanatajul,scorul pauzei fiind 2-0! Repriza a doua a inceput bine pentru MFC Ploiesti,care au reusit sa reduca din diferenta,prin Georgescu Gabriel,dar nu a fost suficient pentru ca cei de la Gipsy Casual au mai marcat de 2 ori,stabilind scorul final 4-1 !

          Urmatorul meci pentru MFC Ploiesti va fi maine de la ora 13.00,pe terenul de sport al Universitatii Petrol-Gaze din Ploiesti,atunci cand vor intalni in finala mica a Cupei Unifest-UPG,echipa Baklajan! Finala mare se va juca de la ora 14.00 intre echipele Gipsy Casual si Neputinta Ploiesti!

         Multumim pentru poze Laurentiu Duma!

 

ECHIPAMENT OFICIAL 

 

Contact

MFC Ploiesti strada Tunari , Ploiesti ,Prahova mfcploiesti@yahoo.com