MFC PLOIESTI, PE LOCUL 5 LA SFARSITUL ANULUI !

23.12.2015 18:06

            Dupa ultima victorie,cea din etapa 15,impotriva celor de la Referee Team,scor 10-2, MFC Ploiesti profita oarecum de pasii gresiti facuti de adversarele directe in lupta pentru titlu si anume Club Valea Autoserv Ursu, invinsa de Petrolul 92 cu scorul de 3-2 si Albesti MFC,invinsa de Toyota Ploiesti cu scorul de 5-3 si reuseste astfel sa fie la 5 puncte de locul 2 si la 8 puncte de locul 1,ceea ce nu ar fi o diferenta mare de punct,in conditiile in care punctele se vor injumatatii datorita sistemului play-off - play-out ! 

           La finalul anului 2015,MFC Ploiesti termina pe locul 5 cu 9 victorii, 2 egaluri si 4 infrangeri, la o distanta de 5 puncte fata de locul 2,Merlin si la 8 puncte fata de locul 1 ,Bucov United. Cu aceasta ocazie,conducerea echipei,formata din presedintele Ivan Irinel Constantin si antrenorul Georgescu Theodor Gabriel,tine sa multumeasca jucatorilor pentru devotament,implicarea si daruirea de care acestia au dat dovada pe durata intregului sezon competitional !

            MFC Ploiesti multumeste de asemenea colaboratorilor si sustinatorilor echipei ,va ureaza un an nou fericit alaturi de cei dragi si va asteptam sa ne fiti alaturi si in noul an !

ECHIPAMENT OFICIAL 

 

Contact

MFC Ploiesti strada Tunari , Ploiesti ,Prahova mfcploiesti@yahoo.com