MFC PLOIESTI PIERDE DERBY-UL ETAPEI SI JOACA AZI RESTANTA CU ANTZ DE LA ORA 20.00 !

02.12.2015 19:09

          Aseara pe terenul 1 al Complexului Sportiv Ana Maria Pop, MFC Ploiesti a intalnit echipa care joaca cel mai bun fotbal al Ligii de Amatori, Bucov United. Daca prima repriza a inceput bine pentru MFC Ploiesti si la doar cateva minute de la inceperea meciului,Arnautu Bogdan a inscris din pozitie de unu la unu cu portarul advers ,apoi meciul a fost dominat pana la capat de echipa Bucov United care a avut nenumarate ocazii,reusind la un moment dat sa intoarca scorul de la 1-0 la 1-2,in doar cateva momente,iar in ultimul minut al primei reprize, atacantul Georgescu Gabriel a reusit "specialitatea casei " un gol direct din corner,stabilind scorul pauzei 2-2.

          In a doua repriza,MFC Ploiesti s-a vazut dominata ,nereusind sa puna prea multe probleme echipei adverse,insa Georgescu,Ivan, Horne si Arnautu au ratat ocazii uriase din pozitii de unu la unu,insa datorita jocului bun facut de United Bucov,acestia s-au distanta pe tabela,scorul final fiind 2-5,astfel ca MFC Ploiesti a ajuns la a 3 a infrangere in 12 meciuri.

       In alta ordine de idei,MFC Ploiesti intalneste astazi de la ora 20.00 in restanta din etapa 8,echipa Antz,care ii inlocuieste pe cei de la Eagles.

ECHIPAMENT OFICIAL 

 

Contact

MFC Ploiesti strada Tunari , Ploiesti ,Prahova mfcploiesti@yahoo.com