MFC PLOIESTI PRODUCE PRIMA SURPRIZA A CAMPIONATULUI !

18.09.2016 21:52

              Duminica, de la ora 17.00 , MFC Ploiesti a intalnit , in cadrul etapei cu numarul 4 a Ligii A de Minifotbal din Prahova ,echipa Viking Pruszynski ,una dintre cele mai puternice echipe ale campionatului si totodata o echipa care cu siguranta se va bate la campionat, in urma transferurilor facute in aceasta pauza competitionala ! 

             In efectiv redus, cu doar 7 jucatori disponibili,dintre care 3 accidentati , MFC Ploiesti a inceput jocul de astazi , punand accent,  mai mult , pe partea defensiva acolo unde in cele 3 etape disputate pana acum ,echipa noastra a avut de suferit , dar totodata a pornit cu gandul de a produce surpriza etapei,chiar si in efectiv redus ! Calitatea si experienta jucatorilor celor de la Viking au facut ca deschiderea scorului sa se produca in minutul 5,atunci cand Dumitrache Cristian a reusit sa il invinga pe portarul nostru ,insa acesta nu s-a oprit aici si pana in minutul 11 a mai inscris de 2 ori,ducand scorul la 3-0 dupa 11 minute ! La acest scor , baietii pregatiti de Georgescu Gabriel au incercat mai mult sa atace ,desi pana atunci o faceau mai retinut , in minutul 11 , Horne Alin il invinge pe portarul advers cu un sut de la jumatatea terenului ,lasandu-l pe aceasta fara reactie , lucru care le-a picat bine colegilor de echipa ,dovada fiind golurile inscrise de Jipa Florin(min 17) si Ivan Irinel(min.19), stabilind astfel scorul pauzei la 4-3 pentru Viking, golul 4 al oaspetilor fiind inscris in minutul 16 de Cristian Stanescu ! 

            Intrati dupa pauza mult mai motivati , cei de la MFC Ploiesti au fortat atacul , ceea ce a facut ca meciul sa fie mult mai interesant si mai placut pentru publicul spectator prezent la meci ,dar cu toate acestea echipa noastra a fost prinsa descoperita si Viking a profitat marcand prin Marin Nicolae in minutul 23. Ajunsi la scorul de 5-3 , jucatorii echipei noastre au fortat egalarea si Georgescu Gabriel a reusit sa inscrie in minutul 26 dupa o cursa de la jumatatea terenului , printre picioarele portarului advers ,iar pana la marcarea ultimului gol , din minutul 36,cel al lui Ivan Irinel , portarul Serban Mihai a avut nenumarate interventii salvatoare , aratand astfel ca echipa poate avea incredere in el si dovenind inca o data ca este un portar de valoare , pentru care oficialii echipei noastre s-au luptat in aceasta vara ,cu oficialii echipei campioane, Chedra Tax pentru a obtine semnatura jucatorului ! De remarcat este eforul tuturor jucatorilor echipei noastre , care au jucat mai mult de 30 de minute fara sa faca vreo schimbare, in comparatiei cu echipa celor de la Viking , care au avut la meci, nu mai putin de 12 jucatori ! 

               Dupa acest meci , MFC Ploiesti acumuleaza 5 puncte , ajungand astfel pe locul 9 ,avand o victorie , 2 egaluri si o infrangere in primele 4 etape disputate ! MFC Ploiesti o va intalni in etapa viitoare pe Inter Ploiesti , echipa care pana in prezent nu a cunoscut gustul victoriei ! 

ECHIPAMENT OFICIAL 

 

Contact

MFC Ploiesti strada Tunari , Ploiesti ,Prahova mfcploiesti@yahoo.com