MFC PLOIESTI S-A CALIFICAT IN SFERTURILE CUPEI LMF !

27.06.2016 22:42

           Luni,27.06.2016,de la ora 21.30 , pe terenul 1 al Complexului Sportiv Ana Maria Pop din Ploiesti , in cadrul Cupei Ligii de Minifotbal din Prahova, faza optimilor, MFC Ploiesti a intalnit echipa Signal Club,intr-un meci la finalul caruia echipa noastra s-a impus cu scorul de 9-4 !

            Prima repriza a inceput cum nu se putea mai bine pentru MFC Ploiesti,care dupa doar cateva minute prin Georgian Paun a reusit sa deschida scorul printr-un sut din afara careului , iar dupa un joc de tatonare si cateva incercari de a marca a celor de la Signal,care au avut ghinionul de a-l prinde pe portarul Serban Mihai intr-o forma de zile mari ,cei care au marcat au fost tot baietii pregatiti de Georgescu Gabriel,prin Arnautu Bogdan care dupa o centrare venita de pe partea stanga de la Ghica Florin a reusit sa inscrie cu capul , dubland avantajul echipei sale. Pana la marcarea golului 3,inscris de Hornel Alin, Ghica Florin a incercat sa inscrie in stilul lui Ronaldo,dar mingea trimisa de el, cu calcaiul, a trecut putin pe langa poarta adversa. Paun a facut dubla aproape de finalul primei reprize printr-o deviere,iar cei care au inscris ultimii au fost cei de la Signal,dupa un gol marcat din afara careului,reusind sa il surprinda pe portarul nostru. Scorul pauzei 4-1 ! 

            In repriza a doua, jucatorii MFC-ului au intrat in teren hotarati sa mareasca diferenta de goluri ,insa cei de la Signal au fost cei care au inscrisii primii ,iar cel care a spart gheata in aceasta repriza de la MFC a fost Popa Leonard ,care a ramas singur cu portarul dupa o pase de geniu venita din partea fundasului Miu Sebastian. Intrat dupa pauza , jucand cartea atacului,a marcat si Ivan Irinel printr-un sut plasat din lateral dreapta ,lansandu-l fara reactie pe portarul advers. Ajunsi la scorul de 7-2, apararea MFC-ului s-a relaxat si la doar cateva minute dupa marcarea golului 7, au primit gol ,insa si-au revenit si in doar cateva minute, Horne Alin si Ghica Florin au resuit sa inscrie,ultimul marcand un gol printr-un sut direct in vinclu,iar cei care au inchis tabela au fost cei de la Signal,stabilind astfel scorul final 9-4 ! 

          Dupa aceast meci, MFC Ploiesti s-a calificat in urmatoarea faza a Cupei LMF, faza sferturilor, in care o va intalni pe Energy Ploiesti , echipa de care in turul campionatului a terminat la egalitate scor 4-4,marcatorii fiind Horne Alin , Arnautu Bogdan si Georgescu Gabriel ,iar in retur au trecut de acestia cu scorul de 2-0 ,datorita golurilor marcate de Georgescu Gabriel !  

ECHIPAMENT OFICIAL 

 

Contact

MFC Ploiesti strada Tunari , Ploiesti ,Prahova mfcploiesti@yahoo.com