MFC PLOIESTI URCA PE LOCUL 7 DUPA VICTORIA CU CC SUD ! NASTASE DE 3 PUNCTE !

26.03.2017 23:58

              Duminica ,in cadrul etapei cu numarul 24 a Ligii A de Minifotbal din Prahova , la Baza Sportiva Green Arena din Ploiesti , cu incepere de la ora 16.00 , MFC Ploiesti a intalnit CC Sud , echipa clasata pe locul 13 inaintea acestui meci ! 

              Desi inceputul a fost unul greoi, mai ales dupa ce MFC Ploiesti s-a vazut condusa cu 1-0 din minutul 6 dupa o eroare in apararea echipei noastre , Nastase Gabriel reuseste sa restabileasca egalitatea pe tabela de marcaj cu un sut din afara careului , acesta reusind sa inscrie dupa inca 4 ocazii clare de gol ,prin care a"reusit" sa il faca mare pe portarul advers ! Daca la pauza s-a intrat cu scorul de 1-1 , in repriza secunda, antrenorul echipei noastre, Gabriel Georgescu a trimis in teren cea mai ofensiva echipa pe care o avea la dispozitie , incercand astfel sa castige toate cele 3 puncte puse in joc , lucru care i-a iesit intr-un final datorita golului marcat de acelasi Nastase Gabriel ,care a inscris tot printr-un sut pe jos, de la 10 metri ,lasandu-l fara reactie pe portarul advers ! De remarcat in acest meci este portarul Serban Mihai care s-a tinut echipa in joc ,atat la scorul de 1-0 pentru gazde cat si la 1-1 , dar si jucatorii Nastase Gabriel , marcatorul celor 2 goluri si debutantul Madalin Rosu , jucator care a avut o evolutie buna astazi , desi a fost incercat pe toate posturile ! 

                Dupa acest meci, MFC Ploiesti urca pe locul 7, la egalitate de puncte cu ocupanta locului 6 , Petrolul 95, dar cu un golaveraj inferior acestora . Ambele echipe avand cate 42 de puncte ! Urmatorul meci pentru echipa noastra va fi duminica viitoare chiar cu vecina de clasament , Petrolul 95 ! 

               

ECHIPAMENT OFICIAL 

 

Contact

MFC Ploiesti strada Tunari , Ploiesti ,Prahova mfcploiesti@yahoo.com