MFC PLOIESTI - VICTORIE CLARA LA REUNIRE !

18.07.2017 22:58

                Marti , 18 iulie 2017 , de la ora 20.00 MFC Ploiesti a pornit la un nou drum in ceea ce priveste pregatirea noului sezonul al Ligii A de Minifotbal din Prahova . Cu un teren de antrenament pus la dispozitie , cu un nou sponsor cu care sunt in discutii avansate , dar si cu jucatori noi in lot , cei de la MFC Ploiesti au avut programata astazi reunirea lotului , acolo unde , pe baietii pregatiti de Georgescu Gabriel i-a asteptat un amical cu echipa de pe locul 7 din sezonul trecut al Ligii A , Magic Fotbal , echipa de care acestia au trecut cu scorul de 14 - 8 , in urma unui meci structurat pe 2 reprize a cate 40 de minute .  

              Piciu Gabriel - 2 goluri la debut !  

                Asa cum era de asteptat , Piciu Gabriel confirma ca-si merita locul in echipa noastra , reusind sa inscrie primul gol al amicalului de astazi , un gol superb dupa o demarcare in spatele fundasilor si o finalizare cu calcaiul langa bara portii adverse . Pana la finalul meciului , Gabriel a mai marcat o data , avand inca 3 ocazii clare  pe care nu a reusit sa le fructifice .

           Bojoaga Theodor - 2 goluri la revenire ! 

               Desi a fost accidentat o lunga perioada de timp, Theo nu si-a pierdut simtul portii reusind sa inscrie de 2 ori pe parcursul meciul ,dar totodata servindu-si si colegii cu pase de gol , lasandu-i de cele mai multe ori pe acestia in pozitie de unu la unu cu portarul advers .

             Lotul prezent la reunire : Serban Mihai ( portar ) - Jipa Ionut, Ivan Irinel  , Miu Sebastian ( fundasi ) - Bojoaga Theodor , Anghel Bogdan, Nastase Gabriel ( mijlocasi ) - Piciu gabriel ,Georgescu Gabriel (atacanti)

            MFC PLOIESTI - MAGIC FOTBAL 14 - 8 ( 4-3)

 Marcatorii echipei noastre : Piciu Gabriel (2) , Miu Sebastian , Ivan irinel (2) , Anghel Bogdan (3) , Bojoaga Theodor (2 ) , Georgescu Gabriel (2) si Nastase Gabriel (2) .

Subiect: MFC PLOIESTI - VICTORIE CLARA LA REUNIRE !

Niciun comentariu găsit.

Comentariu nou

ECHIPAMENT OFICIAL 

 

Contact

MFC Ploiesti strada Tunari , Ploiesti ,Prahova mfcploiesti@yahoo.com