MFC PLOIESTI - VIGAFONE 7-4 (3-3)

05.03.2017 22:54

             Duminica , 05.03.2017 de la ora 13.00 , MFC Ploiesti a intalnit intr-un meci jucat in avanas , care a contat pentru etapa cu numarul 23 a Ligii A de Minifotbal din Prahova ,echipa vecina de clasament , Vigafone Ploiesti , echipa de care a trecut cu scorul de 7-4 !

             Desi au avut un inceput bun de partida in care au reusit sa inscrie de doua ori prin Nastase Gabriel si Anghel Bogdan , cei de la MFC Ploiesti s-au vazut condusi cu 2-3 in doar 3 minute de joc , insa dupa mai multe ocazii, cel care a reusit sa stabileasca egalitatea inainte de pauza a fost Pirvu Bogdan , reusind sa il invinga pe portarul advers cu un sut slab pe sub acesta ! MFC Ploiesti a in inceput repriza a doua cu o echipa ofensiva , lucru care s-a vazut pe tabela pe tot parcursul reprizei atunci cand Nastase Gabriel a reusit sa il invinga pe portarul advers de doua ori devenind golgheterul echipei  , fiind urmat de Gavriloiu Alexandru printr-o executie din afara careului cu piciorul stang . Cei de la Vigafone au reusit sa mai reduca din diferenta in minutul 39 dupa o greseala in apararea echipei noastre,iar cel care a inchis tabela la scorul de 7-4 a fost , Pirvu Bogdan  ! 

              Remarcatii acestei partide au fost : portarul Serban Mihai , care si-a tinut echipa in joc prin interventiile sale , Ivan irinel , un fundas bun care de cele mai multe ori a oprit atacurile adverse fiind in pozitie de ultim aparator , Anghel Bogdan , un mijlocas de creatie care prin pasele sale si-a pus in valoare coechipierii ,dar si Nastase Gabriel , golgheterul echipei !

ECHIPAMENT OFICIAL 

 

Contact

MFC Ploiesti strada Tunari , Ploiesti ,Prahova mfcploiesti@yahoo.com