MIU SEBASTIAN SI NASTASE GABRIEL , INCA 2 ANI LA MFC PLOIESTI !

09.04.2017 13:44

             Conducerea tehnica a echipei MFC Ploiesti ,prin antrenorul Georgescu Gabriel , a reusit sa obtina prelungirea contractelor a inca doi jucatori de baza a echipei noastre , asadar , fundasii Miu Sebastian si Nastase Gabriel au ales sa continue la MFC Ploiesti , pe o perioada de inca 2 ani de zile . 

* Miu Sebastian , fundas al echipei noastre de 2 ani si jumatate , a ales sa-si continue activitatea minifotbalista la aceasta echipa motivand alegerea facuta astfel : 

" Sunt onorat și în același timp satisfăcut că munca pe care am depus-o în teren este apreciată de către colegii din stafful echipei și pe această cale le mulțumesc. Mă simt pregătit pentru a face față acestei provocări și îmi doresc alături de familia MFC Ploiești să progresam cât mai mult și să ne atingem obiectivele în viitorul apropiat."

* Nastase Gabriel , golgheterul actual al echipei noastre a decis sa conitnue la MFC Ploiesti , in urma prestatiei bune a echipei , pentru grupul unit pe care l-a gasit aici si din care face parte , dar si motivat fiind de castigarea unui trofeu cu aceasta echipa . Acesta si-a motivat alegerea facuta astfel : 

"Datorita grupului unit pe care l-am găsit la MFC Ploiești doresc sa continui alături de ei în încercarea de a cuceri un nou trofeu cu acesta echipa ! Multumesc pentru aceasta noua provocare antrenorului Georgescu Gabriel si colegilor de echipa, pentru increderea acordata!"

               Pe langa acesti 5 jucatori care au ales sa-si prelungeasca intelegerile cu MFC Ploiesti( Serban Mihai , Jipa Ionut , Ivan Irinel , Miu Sebastian  si Nastase Gabriel) , pentru sezonul urmator , antrenorul Georgescu Gabriel se va mai putea baza pe jucatorii Georian Paun, Anghel Bogdan si Rosu Madalin , toti 3 veniti in returul acestui campionat.  In afara celo 8 jucatori , Georgescu Gabriel negociaza in aceasta pauza competitionala aducerea a cel putin 3 jucatori pentru a forma un lot cat mai competitiv ! 

ECHIPAMENT OFICIAL 

 

Contact

MFC Ploiesti strada Tunari , Ploiesti ,Prahova mfcploiesti@yahoo.com