O VICTORIE , O INFRANGERE SI UN EGAL IN CELE 3 ETAPE DISPUTATE !

11.09.2016 23:44

              Duminica, de la ora 18.40 , ultimul meci al etapei cu numarul 3 al Ligii A de Minifotbal din Prahova a pus fata in fata 2 echipe care nu au stat foarte bine in primele etape si care au terminat la egalitate,scor 3-3 ! Daca prima repriza a inceput slab pentru MFC Ploiesti, care in minutul 1, la primul sut  trimis pe spatiul portii de cei de la Prahova , s-au vazut condusi ,iar in minutul 7 scorul a devenit 2-0 ,din cauza unei erori in apararea echipei noastre,acolo unde Jipa Ionut si Nastase Gabriel nu s-au inteles ,iar portarul Serban Mihai s-a vazut invins ! In doar 2 minute MFC Ploiesti egaleaza prin Jipa Florin si Nastase Gabriel ,iar cu un minut inainte de finalul primei reprize , Georgescu Gabriel inscrie cu piciorul stang, dupa ce a primit o pasa de la Ghica Florin ,care a executat un corner de pe partea stanga ! 

             Intrati la pauza cu avantaj in efectiv redus,cu doar 7 jucatori , cei de la MFC Ploiesti au decis sa se apere, stand la adapostul golului marcat pe finalul primei reprize ,insa apararea echipei a scartait in continuare,desi Serban Mihai a salvat echipa de la gol la cel putin 4 ocazii clare ale celor de la Prahova , insa in minutul 38 ,la capatul unui contraatac fulger, Prahova egaleaza ,iar ambele echipe castiga cate 1 punct. 

          Dupa acest meci , echipa noastra ramane pe locul 7 cu 4 puncte, in timp ce Prahova Ploiesti ocupa locul 13 cu un punct in cele 3 meciuri disputate! Pentru MFC Ploiesti urmeaza un meci dificil impotriva celor de la Viking Pruszynski, echipa care are 9 puncte din tot atatea posibile si care in 3 meciuri a marcat 20 de goluri !!  

ECHIPAMENT OFICIAL 

 

Contact

MFC Ploiesti strada Tunari , Ploiesti ,Prahova mfcploiesti@yahoo.com