PICIU GABRIEL - PRIMUL TRANSFER AL VERII PENTRU MFC PLOIESTI !

14.07.2017 16:50

               MFC Ploiesti a inceput campania de achizitii in vederea pregatirii sezonului 2017-2018 al Ligii A  de Minifotbal din Prahova si astazi a reusit sa obtina semnatura unui jucator cunoscut fotbalului prahovean,atat ca arbitru la nivelul Ligii A ,cat si ca jucator pe teren mare sau la minifotbal  - Gabriel Piciu !   

               Gabriel Piciu , a fost arbitru CJA Prahova timp de 6 ani , iar de 9 ani arbitreaza in Campionatul de Minifotbal din Prahova , fiind invitat si de Campionatul de Minifotbal din Bucuresti la derby-urile etapei , acolo unde s-a impus de fiecare data fara probleme . Ca jucator , acesta si-a terminat junioratul la Conpet si a continuat la AS Valenii de Munte ,iar la minifotbal acesta a castigat 3 campionate , unul cu echipa arbitrilor prahoveni CJA Prahova si celelalte doua cu echipa Zenit .

               Propunerea de revenire in minifotbal , ca jucator , a venit din partea antrenorului echipei MFC Ploiesti , Georgescu Gabriel, care i-a facut aceasta propunere chiar in ziua in care Gabriel Piciu a implinit 32 de ani . Emotionat si dornic sa calce din nou, gazonul artificial , acesta a declarat pentru site-ul MFC Ploiesti : 

 Am ales sa revnin in minifotbal , in primul rand pentru Georgescu Gabriel , managerul echipei , pe care il apreciez foarte mult pentru ceea ce face la echipa , iar in al doilea rand , datorita experientei pe care consider ca am acumulat-o ca jucator, incat sa ajut echipa sa aiba cat mai multe rezultate pozitive. Imi era dor sa revin in teren, ca jucator , dupa foarte multi ani petrecuti la minifotbal ca arbitru si astept cu nerabdarea inceperea campionatului !  

Gabriel Piciu -Transferat de ziua lui ! 

            Astazi , pe 14 iulie 2017 , Piciu Gabriel implineste 32 de ani si asa cum , probabil nimeni nu se astepta , acesta a primit cadou din partea antrenorului propunerea de revenire in iarba , insotita de un tort dar si de echipamentul cu numarul 14 ! Echipa MFC Ploiesti ii ureaza un calduros "La multi ani " , sanatate , fericire, implinirea tuturor dorintelor si cat mai multe goluri in tricoul echipei MFC Ploiesti !

Bine ai venit  , Gabriel Piciu ! 

Subiect: PICIU GABRIEL - PRIMUL TRANSFER AL VERII PENTRU MFC PLOIESTI !

Amical

Gabone14 17.07.2017
Abia aștept mișcarea de maine

Comentariu nou

ECHIPAMENT OFICIAL 

 

Contact

MFC Ploiesti strada Tunari , Ploiesti ,Prahova mfcploiesti@yahoo.com