PRIMII 5 JUCATORI CARE SI-AU DAT ACORDUL DE A JUCA LA MFC PLOIESTI SI IN SEZONUL URMATOR !

12.07.2016 00:43

              Dupa un sezon bun facut de MFC Ploiesti , in care echipa noastra a terminat pe locul 5 in Liga de Amatori,reusind sa promoveze si sa ocupe locul 2 in Cupa LMF Amatori,editia 2015-2016 , antrenorul Georgescu Gabriel si presedintele Ivan Irinel au inceput sa pregateasca urmatorul sezon,iar primii jucatori care si-au dat acordul de a ramane in cadrul echipei si in sezonul urmatoru sunt : 

* Cristi Vlad , mijlocas , 39 de ani , a semnat cu MFC Ploiesti in ianuarie 2016 ,a mai trecut pe la echipe precum Petrolul Ploiesti, Dinamo Bucuresti, Unirea Urziceni , Astra Ploiesti , a jucat in 6 partide in acest campionat , marcand 2 goluri ,iar prin experienta sa, a ajutat echipa sa promoveze si sa ocupe locul 2 in Cupa LMF Amatori. Va purta in continuare tricoul cu numarul 13 !

*Ghica Florin , mijlocas , 23 de ani , a semnat cu MFC Ploiesti in octombrie 2015, a jucat in 9 meciuri, a marcat de 5 ori , a pus umarul la promovarea echipei si la ocuparea locului 2 in Cupa LMF Amatori , a trecut pe la echipe precum Bucov United, MFC Chimistul , Eka Trust , AS Sportul Valea Calugareasca si MFC Ploiesti ( sezon 2015-2016),va purta tricoul cu numarul 11.

 *Nastase Gabriel Constantin , fundas, 26 de ani, a semnat cu MFC Ploiesti in iunie 2016 , a jucat 5 meciuri si a inscris de 7 ori , a jucat la echipe C.S Ceptura si prin contributiile sale MFC Ploiesti a reusit sa promoveze si sa ocupe locul 2 in Cupa LMF Amatori ! Va purta tricoul cu numarul 9 !

* Horne Alin , mijlocas , 33 de ani , a semnat cu MFC Ploiesti in iulie 2015, a jucat 22 de meciuri si a marcat 17 goluri, fiind un jucator polivalent,care in meciurile din Cupa LMF Amatori , a aparat cu success  poarta MFC-ului! Prin prestatiile sale,atat din teren cat si din poarta , a contribuit la promovarea echipei noastre si la ocupare locului 2 in Cupa LMF Amatori!

* Georgescu Theodor Gabriel , atacant , 22 de ani,  a semnat cu MFC Ploiesti in septembrie 2014,tot de atunci este si antrenorul-jucator al echipei MFC Ploiesti,a jucat in 47 de partide,marcand 35 de goluri,a trecut pe la echipe precum Unirea Teleajen , Astra Ploiesti , Conpet Ploiesti , MFC Ploiesti ( sezon 2014-2015,2015-2016) va purta tricouul cu numarul 7!  Are in palmares promovarea cu echipa noastra locul 2 in Cupa LMF Amatori. Ramane antrenorul principal al echipei si in sezonul 2016-2017.

               In alta ordine de idei, MFC Ploiesti se desparte de jucatorii Popa Leonard, Arnautu Bogdan si Georgian Paun , jucatori carora le multumeste pentru efortul depus in cadrul echipei si carora le ureaza succes in cariera !

 

 

ECHIPAMENT OFICIAL 

 

Contact

MFC Ploiesti strada Tunari , Ploiesti ,Prahova mfcploiesti@yahoo.com