ROMELCON - MFC PLOIESTI 3-2 (2-2)

03.11.2015 23:19

             MFC Ploiesti a intalnit in etapa 9 ,echipa nou infiintata Romelcon,echipa care pana in acesta etapa ocupa locul 9 avand 3 victorii,un egal si 4 infrangeri,insa in aceasta seara a reusit sa castige al patrulea meci,impotriva celor de la MFC Ploiesti cu scorul de 3-2 !

            Prima repriza parea ca incepe bine pentru baietii lui Gabriel Georgescu ,insa la prima ocazie a celor de la Romelcon,acestia au reusit sa inscrie si cu ajutorul fundasului MFC-ului Jipa Ionut dar si a portarului Serban Mihai . La doar cateva minute dupa golul primit, dintr-un aut batut bine de Popa Leonard catre Arnautu Bogdan acesta din urma a reusit sa inscrie cu capul dupa iesirea hazardata a portarului advers! Totusi ,intr-un moment de neatentie a apararii MFC-ului,cei de la Romelcon au reusit sa inscrie executand rapid un corner de pe partea dreapta,insa prima repriza nu s-a incheiat si Gabriel Georgescu s-a schimbat cu Horne Alin care la prima atingere de minge a si reusit sa inscrie  printr-un sut cu spitul pe coltul lung,scorul pauzei fiind 2-2!

             In repriza a doua ,meciul a fost echilibrat,ambele echipe s-au inchis si nu au mai aratat pofta de joc din prima repriza,insa cei de la Romelcon au reusit sa inscrie din nou,din cauza unei noi greseli in apararea MFC-ului de data aceasta ,greseala fiind facuta de ambii fundasi Miu Sebastian si Jipa Ionut. Mijlocasii si atacantii echipei MFC Ploiesti nu au facut un joc bun,nereusind sa-si creeze ocazii pe tot parcursul meciului desi pe finalul meciului antrenorul Georgescu a riscat introducand un nou atacant si jucand ultimile 7-8 minute din meci cu 3 atacanti : Arnautu, Horne si Georgescu,insa reultatul final fiind acelasi,3-2!

               Dupa acest meci,MFC Ploiesti a ajuns la a doua infrangere in 8 meciuri jucate si este foarte posibil sa ajunga pe locul 5 daca Bucov United si Club Valea castiga meciurile din aceste etape !

                ROMELCON - MFC PLOIESTI 3-2 ( 2-2)

MFC ,repriza 1 : 77. Serban - 4.Jipa , 9.Ionescu(18.Miu) - 10.Popa , 3. Arnautu - 7.Georgescu(8.Horne)

MFC ,repriza 2 : 77. Serban - 4.Jipa , 18. Miu(7.Georgescu) - 10 Popa - 3.Arnautu ,10 Popa - 8.Horne

Marcatori :Arnautu Bogdan si Horne Alin

Antrenor : Georgescu Gabriel

       Mai multe poze in sectiunea GALERIE FOTO => ETAPA 9 : ROMELCON - MFC PLOIESTI 3-2(2-2)

ECHIPAMENT OFICIAL 

 

Contact

MFC Ploiesti strada Tunari , Ploiesti ,Prahova mfcploiesti@yahoo.com