SKY FALCONS - MFC PLOIESTI , ETAPA 11 - LIGA A ! INTARIRI PENTRU RETUR !

04.11.2016 17:38

              In cadrul etapei cu numarul 11 a Ligii A de Minifotbal din Prahova , MFC Ploiesti o va intalni duminica pe nou-infiintata echipa a celor de la Sky Falcons , o echipa buna, care dupa 10 etape ocupa locul 4 ,cu 24 de puncte fiind invinsa doar de 2 ori ! Ramane de vazut daca echipa noastra, care ocupa locul 9 in prezent, cu 11 puncte si cu o medie de 1 punct pe meci, poate produce surpriza etapei ,punand capat victoriilor consecutive ale celor de la Sky Falcons ! 

           Enciu Ionut pleaca la SystemBau Ploiesti ! 

               In varsta de 20 de ani, fundasul Enciu Ionut ( C.S. Blejoi - Liga A Prahova ) se va transfera la echipa SystemBau Ploiesti , dupa doar 6 meciuri jucate in tricoul MFC Ploiesti , in care a reusit sa inscrie de de 2 ori ! 

         Alex Gavriloiu si Costin Petculescu , noile achizitii ! 

             Dupa despartirea de Enciu Ionut, echipa noastra s-a miscat repede si a reusit sa aduca intr-un timp scurt , un atacant in varsta de 22 de ani, Costin Petculescu ,atacant care a evoluat sezonul trecut la Atletico Ploiesti ( Divizia de Amatori ) , dar si la IanySport Ploiesti ( Liga A ) si un mijlocas de 27 de ani , Alexandru Gavriloiu , un jucator cu experienta la acest nivel inca de cand Campionatul LMF Prahova se disputa la Baza Kiru Sport ! 

ECHIPAMENT OFICIAL 

 

Contact

MFC Ploiesti strada Tunari , Ploiesti ,Prahova mfcploiesti@yahoo.com