STABILITATE LA NIVELUL BĂNCII TEHNICE! GEORGESCU SI IVAN INCA 2 ANI LA MFC PLOIESTI !

05.04.2017 17:08

             Cu doar patru etape inainte de finalul campionatului , MFC Ploiești incepe sa isi construiască echipa cu care va incepe sezonul 2017-2018 ,atat la nivelul bancii tehnice cat si la nivelul jucatorilor . Pentru inceput , primii doi oameni care pregatesc echipa si care si-au prelungit contractele sunt :

 

Antrenorul principal , Georgescu Gabriel , care este multumit in totalitate de perioada petrecuta altaturi de aceasta echipa , a decalarat in exclusivitate pentru site-ul echipei  : 

“ Am inceput acest proiect in urmă cu 3 ani și până în prezent pot spune că am reușit ce mi-am propus de la înfiintare până astăzi . Am reusit in acești 3 ani sa aduc lângă echipă sponsori precum Boromir si UPC Romania , dar si alti sponsori mici din Ploiești ,care au dorit sa ramană anonimi . Am strans un grup unit care s-a batut cu echipele experiementate din judet si care niciodată nu a iesit cu capul plecat de pe teren ! Le multumesc jucatorilor, care au inteles ca este un proiect pe termen lung si cu obiective indraznete  ,dar si celor care ne-au sustinut in tot acest timp . "  

 

Antrenorul secund si capitanul echipei, Ivan Irinel , om de baza la formarea acestei echipe , a acceptat fara sa stea pe ganduri propunerea de prelungire a contractului si a decalarat : 

" Avand in vedere ca sunt unul din creatorii acestei echipe , niciodata nu voi pleca decat atunci cand nu mai sunt dorit.Niciodata nu s-a pus problema ca eu sa plec de la echipa in alta parte si nici nu o sa fie vreodata aceasta problema.Asa cum un capitan de vas pleaca ultimul de pe vas cand acesta se scufunda asa o sa fac si eu la aceasta echipa."

 

ECHIPAMENT OFICIAL 

 

Contact

MFC Ploiesti strada Tunari , Ploiesti ,Prahova mfcploiesti@yahoo.com