TRANSFERURI NOI LA MFC PLOIESTI !

30.01.2017 23:22

                   Cu mai putin de o saptamana inainte de inceperea returului de campionat al Ligii A de Minifotbal din Prahova , MFC Ploiesti este pregatita sa debuteze intr-un meci oficial , primul din acest an !  

             Desi au inceput pregatirea de iarna inca din primele zile ale noului an , echipa noastra se bucura de 2 trasnferuri de marca facute cu doar cateva zile inaintea startului oficial , asadar , dupa mai multe negocieri , mijlocasul Anghel Bogdan , in varsta de 24 ani , s-a alaturat echipei noastre , dupa ce a devenit liber de contract in urma excluderii din campionat a echipei IanySport Ploiesti. De mentionat este si faptul ca Anghel a avut de ales intre 3 echipe : Chedra Tax, Petrolul 95 si MFC Ploiesti , el alegand echipa noastra datorita proiectului de viitor pe care l-a gasit aici ! Acesta va purta tricoul cu numarul 10 in acest retur de campionat  ! 

             Un alt nume nou in lotul echipei noastre, este atacantul Georgian Paun, jucator care a revenit in tricoul echipei noastre , dupa succesul pe care l-a avut la finalul sezonului Ligii de Amatori, atunci cand a pus umarul la promovarea echipei MFC Ploiesti pe prima scena a minifotbalului din Prahova ! Paun va purta tricoul cu numarul 20 in returul campionatului ! 

           La capitolul plecari, antrenorul Georgescu Gabriel a renuntat la serviciile atacantului Jipa Florin ,care , desi este un jucator de perspectiva , acesta nu a reusit sa se impuna in tricoul MFC-ului ! 

 

ECHIPAMENT OFICIAL 

 

Contact

MFC Ploiesti strada Tunari , Ploiesti ,Prahova mfcploiesti@yahoo.com