UPC ROMANIA CONTINUA COLABORAREA CU MFC PLOIESTI !

03.08.2017 00:56

              Dupa o colaborare bazata pe incredere si respect reciproc , UPC Romania a hotarat sa continue colaborarea inceputa cu MFC Ploiesti si astfel sa ii sustina pe acestia si in noul sezon al Ligii A de Minifotbal din Prahova , fiind totodata un partener de incredere ! 

             Tot parcursul bun al echipei in sezonul trecut , clasarea pe o pozitie onorabila si managementul bun al echipei conduse de Georgescu Gabriel dovedesc inca o data ca ambitia, seriozitatea si perseverenta sunt rasplatite…inclusiv in Romania ! MFC Ploiesti, o echipa de minifotbal din judetul Prahova, care activeaza in Liga A, a reusit sa continue asocierea cu o mare companie din Romania. Astfel, UPC, una dintre cele mai mari companii de comunicații prin cablu din Romania , continua de la inceputul lunii august sa fie  sponsorul principal al echipei MFC Ploieşti! 

           Brandul UPC este unul dintre cele mai mari companii de comunicații prin cablu din Romania , iar MFC Ploiesti este o echipa tânara, dinamică, foarte ambițioasă si dornica de performanta. UPC Romania a vazut potential in echipa MFC Ploiesti, care pe parcursul acestui sezon s-a straduit sa aiba un lot competitiv pentru Liga A, construit spre a face performanta. De asemenea a contat si faptul ca MFC Ploiesti face parte din campionatul LMF, singurul afiliat la Federatia de Minifotbal din Romania la nivelul judetului Prahova, un campionat cu rezultate multiple la competitiile nationale organizate de Federatia de Minifotbal din Romania. 

            Toate acestea au dus ca un sponsor major sa investeasca intr-o echipa de perspectiva, care face parte dintr-un campionat de traditie al Romaniei. Tricoul echipei MFC Ploiesti va împrumuta din culorile brandului UPC la meciurile din următorul sezon si mai mult decat atat, pe acestea se va gasi logo-ul UPC Romania!

       Pasul facut de MFC Ploiesti poate reprezenta un model de urmat si pentru celelalte echipe prahovene de minifotbal, care aspira la un partener puternic, pentru ca orice proiect maret are nevoie de un partener puternic care sa creada in el si sa-l sustina! 

ECHIPAMENT OFICIAL 

 

Contact

MFC Ploiesti strada Tunari , Ploiesti ,Prahova mfcploiesti@yahoo.com