VICTORIE CLARA IMPOTRIVA BUCOVULUI ! HATTRICK PENTRU HORNE ALIN !

19.04.2016 22:13

              Marti , de la ora 21.00 , pe terenul 1 al Complexului Sportiv Ana Maria Pop din Ploiesti , MFC Ploiesti a intalnit in etapa cu numarul 5 a Play Off-ului Diviziei de Amatori, echipa care a terminat turul campionatului pe locul 1 ,Bucov United !

             Meciul a inceput bine petrnu baietii antrenati de Georgescu Gabriel ,care in lipsa absentilor importanti ,Cristi Vlad, Florin Ghica si Jipa Ionut ,a alcatuit o echipa care l-a avut in poarta pe Serban Mihai , pe linia de fund, Sorin Dobrescu si Ionescu Daniel , la mijloc Ivan Irinel si Horne Alin,iar in fata celor 2 mijlocasi,atacantul si golgheterul echipei, Arnautu Bogdan. MFC Ploiesti a dominat meciul de la un capat la celalat fara sa aiba prea mari emotii,iar dupa doar cateva minute,dupa o greseala in apararea celor de la United Bucov, Arnautu Bogdan reuseste sa inscrie si sa deschida astfel scorul,1-0 ! La doar cateva minute dupa acest gol, Horne Alin a reusit sa mareasca avantajul echipei sale cu un sut la coltul lung, din afara careului,2-0 ! Cu cateva minute inainte de pauza,dupa ratarile lui Arnautu Bogdan si Ivan Irinel , cel care a reusit sa inscrie pentru a doua oara a fost tot Horne Alin ,printr-o lovitura de cap care l-a lasat fara reactie pe portarul advers,astfel scorul pauzei a fost 3-0  !

             Dupa o prima repriza impecabila facuta de MFC Ploiesti,acestia au tinut sa faca golaveraj si in repriza secunda au inscris de 5 ori ! Primul care a inscris in repriza secunda a fost Georgescu Gabriel,printr-un sut la coltul scurt din interiorul careuilui,la care portarul advers nu a mai reusit sa ajunga ! Horne Alin a reusit sa inscrie pentru a treia oara,fiind urmat de fundasul Sorin Dobrescu,jucator ce este la primul gol marcat in tricoul echipei noastre. Pentru ca meciul sa fie complet,pe finalul meciului,Georgescu Gabriel a imbracat tricoul de portar,iar Serban Mihai a intrat in atac,facand astfel schimb de posturi,iar acesta din urma a reusit sa si inscrie ,in timp ce "portarul" Georgescu Gabriel a avut o interventi salvatoare chiar la ultimul sut pe poarta !

                           

           

ECHIPAMENT OFICIAL 

 

Contact

MFC Ploiesti strada Tunari , Ploiesti ,Prahova mfcploiesti@yahoo.com