VICTORIE CU UNITY CLUB ! SERBAN , NASTASE , JIPA F SI PIRVU - MARCATORII !

27.11.2016 23:23

             Duminica , in cadrul etapei cu numarul 14, MFC Ploiesti a disputat in avans , meciul impotriva celor de la Unity Club, echipa aflata pe locul 14 inaintea acestui meci. 

           Meciul nu a inceput asa cum si-au dorit baietii antrenati de Georgescu Gabriel , iar dupa 8 minute de joc , dupa o greseala a mijlocasului Ivan Irinel , atacantul celor de la Unity impinge mingea in poarta, surprizand pe toata lumea ! Dupa doar 1 minut de joc , Nastase Gabriel , "omul de bataie " al echipei este trecut in atac , lucru benefic echipei deoarece acesta a reusit egalarea cu un sut de la distanta . Pe fondul unei dominari clare ,cand cei de la Unity incercau sa faca un presing avansat , portarul echipei noastre, Serban Mihai il vede pe portarul advers iesit si reuseste sa il invinga pe acesta cu un sut din propria poarta , fiind astfel primul portar din campionat care inscrie din poarta in poarta ,acesta a fost si golul care a stabilit scorul pauzei la 2-1 pentru echipa noastra . 

          Repriza a doua a inceput la fel de slab pentru MFC Ploiesti care s-a vazut egalata la 2 , in minutul 24 , iar dupa aceea , echipa noastra si-a facut jocul mai usor , reusind sa inscrie de in minutul 26 prin debutantul Pirvu Bogdan ,acesta fiind urmat de Nastase Gabriel , care a reusit dubla si in acest meci , iar cel care a inchis tabela pentru echipa noastra a fost Jipa Florin in minutul 36 . Unity Club a stabilit scorul final la 5-3, ultimul gol al acestora fiind marcat in minutul 39 dupa o cursa pe cont propriu de la jumatatea terenului ! 

          Dupa acest meci , MFC Ploiesti ajunge la 21 de puncte , ramanand sa mai dispute un singur meci inaintea vacantei , impotriva celor de la ACS IanySport Ploiesti  !

  

ECHIPAMENT OFICIAL 

 

Contact

MFC Ploiesti strada Tunari , Ploiesti ,Prahova mfcploiesti@yahoo.com