VICTORIE DE MORAL IN PRIMUL AMICAL !

08.01.2017 17:17

              Duminica, 8 ianuarie 2017 , de la ora 15.00 , in Sala Polivalenta din Blejoi, antrenorul Georgescu Gabriel a sunat adunarea pentru jucatorii sai in vederea pregatirii returului de campionat si astfel , acestia au intalnit intr-un meci amical, echipa de esalon secund, MFC Chimistul Grafex . 

               Cei doi antrenori , Georgescu Gabriel (MFC Ploiesti) si Neagu Claudiu( MFC Chimistul) au hotarat impreuna cu arbitrul partidei , Piciu Gabriel ca meciul sa se dispute pe parcurul a doua reprize de cate 25 de minute, cu 5 minute pauza .  

              Avand la dispozitie un lot de 10 jucatori din 13 , antrenorul echipei noastre a ales prima echipa astfel: Serban Mihai - Dobrescu Sorin , Nastase Gabriel - Parvu Bogdan , Ivan Irinel - Horne Alin . Prima repriza a debutat bine pentru echipa noastra , care dupa doar 3 minute de joc a spart gheata prin Nastase Gabriel cu un sut surprinzator de la jumatatea terenului , lasandu-l fara reactie pe portarul advers.  In minutul 11 , echipa noastra isi dubleaza avantajul prin Ivan Irinel ,iar in minutul 20 scorul devine 3-0 dupa ce Ene Ovidiu il executa cu sange rece pe portarul advers cu o scarita de toata frumusetea ! In minutul 21 , scorul pauzei este stabilit la 3-1 de cei de la MFC Chimistul ! 

                In repriza a doua ,dupa mai multe modificari facute la pauza ,  echipa noastra a fost prima care a marcat dupa revenirea de la vestiare tot prin Nastase Gabriel in minutul 28. Dupa 2 minute , cei de la MFC Chimistul reusesc sa inscrie dupa o greseala in defensiva noastra , lucru razbunat de acelasi Nastase Gabriel in minutul 31,care a reusit sa inscrie  din pozitie unu la unu cu portarul advers ! In minutul 43 , Parvu Bogdan reuseste sa inscrie dupa un triunghi de pase facut de atacut echipei noastre Ivan - Georgescu - Parvu . Reintrat pe finalul meciului, Jipa Ionut , reuseste sa inscrie in minutul 49 , facand ca victoria echipei sale sa fie tot mai clara. In ultimul minut de joc, dupa un fault comis de Miu Sebastian , cel de la MFC Chimisul au inscris de la 7 metri si au inchis tabela , la scorul de 7-3!

               De remarcat in acest meci a fost buna dispozitie a jucatorilor , dorinta de acomodare la efort , fair-play-ul aratat de cele doua echipe si nu in ultimul rand , forma exceptionala aratata de portarul echipei noastre, Serban Mihai care , ca si in turul campionatului , si-a salvat echipa de nenumarate ori ! 

ECHIPAMENT OFICIAL 

 

Contact

MFC Ploiesti strada Tunari , Ploiesti ,Prahova mfcploiesti@yahoo.com