VICTORIE IN ETAPA 27! IVAN DE 3 PUNCTE !

09.05.2017 19:02

             Duminica,la baza sportiva Green Arena din Ploiesti,  in cadrul etapei cu numarul 27 a Ligii A de Minifotbal din Prahova, MFC Ploiesti a intalnit echipa "brazilienilor" de la Copacabana Stars , meci la capatul caruia echipa noastra s-a impus cu scorul de 4-3 ! 

             Desi echipa condusa de Gabriel Georgescu a avut un inceput  slab de partida in care ,dupa 10 minute s-a vazut condusa cu scorul de 2-0 , acestia au reusit sa reduca din diferenta in 5 minute,datorita golurilor marcate de Rosu Madalin printr-un sut de la jumatatea terenului si Nastase Gabriel , golgheterul echipei noastre,insa pe fondul undei relaxari a echipei noastre, Copacabana trece in avantaj inainte de pauza,intrand astfel la vestiare cu un avantaj minim! Intrati in repriza a doua mult mai hotarati sa castige meciul, MFC Ploiesti a dominat toata repriza secunda si a reusit sa intoarca scorul , gratie golurilor marcate de Nastase Gabriel si Ivan Irinel ,care aduce echipei sale toate cele 3 puncte puse in joc profitand de forma fizica slaba a adversarilor!

             Dupa acest meci, MFC Ploiesti ocupa locul 7 in clasamentul Ligii A ,51 de puncte , dar fiind la 5 puncte fata de locul 3 ! Pentru echipa noastra mai urmeaza 3 meciuri , cu Prahova Ploiesti, Magic Fotbal si Sky Falcons !

ECHIPAMENT OFICIAL 

 

Contact

MFC Ploiesti strada Tunari , Ploiesti ,Prahova mfcploiesti@yahoo.com