VICTORIE IN PRIMA ETAPA A PLAY OFF-ULUI !

22.03.2016 22:08

              Marti,22.03.2016, de la ora 20.40 , MFC Ploiesti a intalnit in prima etapa din Play Off ,echipa Energy,meci care in turul campionatului s-a terminat la egalitate scor 4-4 , iar acum victoria a apartinut MFC-ului ,datorita golurilor marcate de Georgescu Gabriel !

             Prima repriza a debutat printr-un joc de tatonare la mijlocul terenului ,asa cum era de asteptat,tinand cont ca in Play off sunt cele mai bune 10 echipe ale Divizie de Amatori ! Dupa aproximativ 10 minute, MFC Ploiesti a deschis scorul prin atacantul Georgescu Gabriel,dupa un contraatac la finalul caruia Georgescu a ramas in pozitiede unu la unu cu portarul advers,reusind sa il invinga pe acesta cu un sut la coltul scurt ,dupa o pase venita de la experimentatul mijlocas Cristi Vlad. Pana la deschiderea scorului , Georgescu a mai ratat 2 ocazii din pozitie unu la unu cu portarul ,dar pe langa deschiderea scorului au mai trecut pe rand si Cristi Vlad si Ghica Florin ! Scorul pauzei 1-0! Energy a dominat prima parte a reprizei secunde,insa spre finalul reprizei a intrat Georgescu Gabriel,care a reusit dubla ,aducand astfel victoria echipei sale Dupa marcarea celui de al doilea gol,Cristi Vlad nu a ajuns mingea trimisa in fata portii de Popa Leonard dupa executarea unui corner si scorul final a fost 2-0,iar MFC Ploiesti ajunge in acest moment la - 5 puncte ! De remarcat in acest meci este si portarul echipei noastre,Serban Mihai , care a inchis poarta de nenumarate ori,avand interventii senzationale ,tinand cont ca in unele momente jucatorii celor de la Energy au pus presiune pe apararea noastra si au fost la un pas de egalare, ,atata timp cat scorul a fost 1-0 !

 

      MFC PLOIESTI - ENERGY 2-0 (1-0)

MFC, R 1  :77. SERBAN MIHAI - 4.JIPA IONUT , 9. IONESCU DANIEL - 13.CRISTI VLAD(CPT),11.GHICA FLORIN - 7 . GEORGESCU GABRIEL

MFC ,R 2 : 77. SERBAN MIHAI - 6. DOBRESCU SORIN ,18. MIU SEBASTIAN - 10.POPA LEONARD , 28. IVAN IRINEL - 8. HORNE ALIN 

Marcatori : Georgescu Gabriel (x2)

Cartonase galbene : Dobrescu Sorin si Georgescu Gabriel

Antrenor : Georgescu Gabriel

ECHIPAMENT OFICIAL 

 

Contact

MFC Ploiesti strada Tunari , Ploiesti ,Prahova mfcploiesti@yahoo.com