VICTORIE MUNCITA ! GEORGESCU , PETCULESCU SI NASTASE - MARCATORII !

14.11.2016 01:53

               Duminica, in cadrul etapei cu numarul 12 a Ligii A de Minifotbal din Prahova, MFC Ploiesti a intalnit echipa care ocupa penultimul loc , CC Sud Ploiesti , o echipa care a castigat doar 2 meciuri din cele 10 disputate. 

              Meciul a inceput bine pentru MFC Ploiesti , iar dupa ce au incercat poarta de mai multe ori , echipa noastra a reusit sa deschida scorul ,in minutul 8 , prin nou-venitul Peculescu Costin , care a reusit sa inscrie la debutul sau pentru MFC Ploiesti printr-un sut de la 8 metri lateral stanga, cu aportul coechipierului sau Georgescu Gabriel . Vazandu-se egalati ,echipa noastra a trecut la un joc de constuctie de la baza fundasilor , care a dat roade,drept dovada,in minutul 19 , Nastase Gabriel a marcat si a stabilit scorul pauzei la 2-1 pentru MFC Ploiesti ! 

             In repriza a doua , dupa mai multe schimbari facute la pauza , MFC Ploiesti isi mareste avantajul in minutul 29 prin Georgescu Gabriel care reuseste sa inscrie dupa o pasa venita de la Petculescu Costin , iar dupa alte 5 minute, acelasi Georgescu Gabriel ramane singur cu portarul advers dupa o pasa venita din partea stanga,de la Horne Alin , reusind sa il execute pe portarul advers, ducand scorul la 4-1 . Scorul final a fost stabilit de Nastase Gabriel in minutul 37 dupa ce a fost lasat singur cu portarul advers de catre Georgescu Gabriel ! De remarcat in acest meci , este si portarul Serban Mihai care a tinut echipa in joc si care a dat siguranta echipei prin interventiile sale salvatoare la cele 3 ocazii uriase ala adversarilor ! 

               Pentru MFC Ploiesti urmeaza jocul cu echipa Sporting Ploiesti , exclusa din campionat , motiv pentru care va castiga 3-0 la msa verde si astfel o va intalni pe Vigafone, echipa care va intalni o alta echipa exclusa din campionat, Inter Ploiesti !  

             Pectulescu - gol la debut ! 

                   Asa cum era de asteptat , Costin Pectulescu este un plus pentru echipa noastra, dovada fiind si golul marcat astazi , la debutul sau pentru MFC Ploiesti , in minutul 8 , gol prin care si-a adus echipa in avantaj . 

  Galerie foto : MFC PLOIESTI - CC SUD 5-1(2-1) 

ECHIPAMENT OFICIAL 

 

Contact

MFC Ploiesti strada Tunari , Ploiesti ,Prahova mfcploiesti@yahoo.com