VICTORIE SPECTACULOASA LA DEBUTUL IN LIGA A PRAHOVA !

28.08.2016 23:08

              Duminica , 28.08.2016 , pe terenul 2 al Complexului Sportiv Green Arena din Ploiesti , MFC Ploiesti a debutat in Liga A Prahova impotriva echipei Juventus Ploiesti ! 

              Dupa un inceput slab de joc , in care echipa noastra si-a aratat emotiile la debutul in Liga A Prahova,vazandu-se condusa in minutul 4,dupa o eroare a apararii , MFC Ploiesti a reusit sa egaleze in minutul 9 prin debutantul Jipa Florin  ,insa in minutele 16 si 17 , Juventus a trecut din nou la conducere ,dar MFC Ploiesti a redus din diferenta ,prin Georgescu Gabriel ,chiar inainte de pauza, ceea ce a facut ca scorul primei  reprize sa fie 3-2 pentru echipa gazda ! Motivati mult mai bine in pauza de joc, MFC Ploiesti a reusit o repriza de exceptie , dominand clar jocul si aratand determinarea cu care si-a obisnuit suporterii prezenti meci de meci alaturi de echipa ,iar Nastase Gabriel a reusit un hat-trick in minutele 26,27 si 40 .

            Pentru MFC Ploiesti urmeaza o serie de 3 meciuri dificile , in care va intalni pe rand SystemBau, IanySport si Chedra Tax  Doelpan .  

Photo : Laurentiu Duma ( https://www.facebook.com/NightStudioEvents/ )

ECHIPAMENT OFICIAL 

 

Contact

MFC Ploiesti strada Tunari , Ploiesti ,Prahova mfcploiesti@yahoo.com